Батьки і вчителі донецької школи 111 вперше чують про Громадську ініціативну групу активістів «Оновлення України»

Батьки і вчителі донецької школи 111 вперше чують про Громадську ініціативну групу активістів «Оновлення України» яка нібито впродовж всього року допомагає юридично і матеріально.( https://maidan.org.ua/2011/09/hensek-sku-zustrivsya-iz-batkamy-ta-vchytelyamy-donetskoji-shkoly-no-111/ )
Батьківський і педагогічний колектив обурений статтею на сайті «Майдан» про допомогу в захисті школи 111 ініціативною групою активістів «Оновлення України». Ми вважаємо це провокацією з боку міських властей і Громадської ініціативної групи активістів «Оновлення України». Нас, батьків та вчителів, дуже цікавить, хто взагалі такі активісти «Оновлення України», які приписують собі чужі заслуги і займаються провокацією, а також обманюють, що допомагають юридично і матеріально. Хочемо ще раз нагадати, що єдині захисники в судах: Олійник Марія Василівна громадська організація «Просвіта», і Політична Партія «Фронт Змін» в особі юристів Дроздіка Олександра, Помазанова Андрія і Гайтан Катерини.

Received: from iren-don@mail.ru Tue, 13 Sep 2011 18:42:47 +0400

X-Originating-IP known to Maidan

1 Comment

  1. Вот они настоящие патриоты и проявились. В Донецке не могут разобратся кто кому помагает. Иесли кто то один что то сделал другой кричит, что его не знает.
    Ржать можно да и только.

Comments are closed.