Концерт Олега Майовського у Луцьку

З нагоди відкриття приміщення благодійного церковного комплексу Релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Фіміам» відбудеться святковий концерт за участю Олега Майовського – відомого виконавця, поета та композитора понад 300 пісень і музики до кінофільмів, твори якого виконують сучасні зірки української естради.

Благодійний концерт присвячений роботі з бездомними, якими опікуються працівники фонду «Переображення» та служителі церкви «Фіміам».

Послухати пісні в авторському виконанні зможуть усі охочі в неділю, 25 вересня, о 18 годині за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського, 15а.

Для довідок: Релігійна громада церкви «Фіміам» зареєстрована 27.02.1997 року, щонеділі її богослужіння відвідує понад 500 людей. Служителі церкви утворили благодійний фонд «Переображення», спільно з яким реалізовують соціальні і благодійні проекти та організовують програми для дітей, підлітків, молоді, подружніх пар, алко-, наркозалежних, неповносправних, ув’язнених та бездомних. В приміщенні благодійного комплексу проходить підготовка дошкільнят до навчання у Маленькій школі «Зірочка», з цього навчального року розпочала роботу «Луцька приватна спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів «Скарбниця мудрості», а на прилеглій території, за сприяння релігійної громади, збудовано сучасний спортивно-ігровий комплекс «ДоброДІЙ».

Офіційне відкриття благодійного церковного комплексу відбудеться 25 вересня о 10.30 за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського, 15а.