Народний депутат В.Матчук: Пане Януковичу, скасуйте кнопкодавство – або йдіть у відставку

Нова сесія у Верховній Раді ризикує знову розпочатися із “кнопкодавства”. Голосування одних народних депутатів України за своїх відсутніх колег вже стало модним парламентським брендом серед більшості нардепів. Але напередодні нового політичного сезону цю проблему треба вирішувати невідкладно.

“Кнопкодавство” прямо суперечать вимогам статті 84 Конституції України. Втім за короткий час свого депутатства – з лютого 2010-го року – я не бачив ЖОДНОГО іншого голосування у Верховній Раді України.

Таким чином УСІ рішення Верховної Ради, від постанови про ратифікацію Харківських угод до бюджету України та (вдумайтесь і здригніться!) закону про засади запобігання і протидії корупції, які вже підписав президент Янукович, прийняті всупереч Конституції. У такий же спосіб була проголосована і пенсійна реформа.

Далі – тут:  http://www.pravda.com.ua/columns/2011/09/1/6550300/

1 Comment

  1. https://maidan.org.ua/2011/09/narodnyj-deputat-v-matchuk-pane-yanukovychu-skasujte-knopkodavstvo-%E2%80%93-abo-jdit-u-vidstavku/

    Прекрасне душевне обурення! Супер! Ви і справді тоді були прекрасно обурені на камеру, коли це говорили! :sol:

    Але скажу зараз малоприємні для Вас слова. Втім, Ви не гірші, ніж той самий Кучма/Ющенко/Янукович/Литвин/інший_чорт/сатана/…

    Справа в тому, пане Вікторе, що Ваші обурливі виступи та інтерв”ю ніяк не підтверджені ДІЛАМИ. Ви звикаєте брехати! Вже давно!

    Ви інколи проїжджаєте на своєму ЛЕКСУСІ по вул. Пухова/Грушевського/Уласа_Самчука в Рівному разом із вельми підозрілою компанією в складі кортежу. Назвати прізвища?

    Ви абсолютно не соромитесь бракон”єрничати в наших Волинських лісах із паном Берташом, нинішнім губернатором Рівненської області, ставлеником Януковича, паном Сорокою, колишнім ставлеником Кучми… і виключно питання часу, коли ваша гоп-компанія застрелить з необережності (чи й свідомо) ще якогось селянина

    Ви абсолютно не соромились приймати участь в земельних оборудках, будучи самі губернатором.

    Тому всі Ваші потуги на чесність – це відмазки колись ДАВНО чесного бізнесмена.

    Ще скажіть, що “суд має вирішувати…”, ага :)

    А я з Вами одного разу в “диких 90-х” зустрічався… І тоді Ви складали враження українського козака…

    Зараз – не так.

    Пане Вікторе, чи правду сказав Кравчук, коли стверджував, що “навіть якщо янгол зараз попаде в наш політикум, то на третій день в нього виростуть роги”?

Comments are closed.