Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua, що находиться на Осокорках захопив УБОЗ, про це Watcher повідомив власник компанії Денис Олєйніков.

Сам він зараз перебуває в Одесі, і терміново виїхав в Київ. За його словами, сьогодні в офіс увірвались представники УБОЗу. Один з працівників компанії встиг набрати Дениса та покласти телефон на стіл, то ж йому вдалось почути, що відбувалось протягом перших десятків секунд.

Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всі працівники повинні були залишитись в офісі, їм заборонили виходити в туалет, по воду, користуватись телефоном. Далі зв‘язок зник.

Денис наразі не розуміє, в чому проблема. Його бізнес – це СПД, і нема ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ. Компанія працює цілком легально – випускає футболки з різноманітними текстами та зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону і легально розмитнюються в Україні.

Разом з тим, Денис повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось з незнайомого телефону і натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з надписом «Спасибо жителям Донбасса». Денис відповів незнайомцю, що футболки будуть й надалі продавати, оскільки не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

 

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ (оновлено 23:15)

2 Comments

  1. Параноїдальні нахили нинішнього президента України призводять до тоталітарних наслідків. Бо ця хвора на всю голову людина не вміє інакше керувати країною. Чим більше я все це спостерігаю, тим твердішим стає моє переконання, що Янукович і демократія – то є несумісні антиподи.

Comments are closed.