Покидьки-2

Ось, що повідомив В.Уколов в на своїй сторінці у ФБ: «Невідомі обірвали десятки хрестів з назвами сіл, що вимерли від Голодомору. Таблички звалені біля смітників поруч з калиновим гаєм музею Голодомору в центрі Києва. Виявили наші активісти з наметового табору з під суду. Група 5 каналу вже ïде. Вважаю, що влада зобов’язана влаштувати в музеї чергування міліції. В пам’ять про мільйони закатованих сталінським режимом.»

 

Коментар М.-І.: нагадаємо нашим читачам, що навесні цього року так само варварські був знищений Хрест на місці вбивства князя Аскольда, який власним коштом встановила громада УГКЦ Храму Миколи Чудотворця на Аскольдовій Могилі. Попри порушення кримінальної справи, винуватців «орли Могильова» тоді так і не знайшли.

Але дуже оперативно знайшли дівчину, що смажила яєчню на газовому вогні трохи вище Аскольдової могили.

А ось тих, хто минулого року підпалив Розп‘яття Господа нашого Ісуса Христа, яке було встановлено на самому краєчку Калинового Гаю коштом українців, що живуть і працюють зараз за кордоном нашої бактьківщини, теж не знайшли. Чомусь…

Але знайшли тих, хто, типу, підірвав меморіальне погруддя незабутнього світоча і генія сучасності, спадкоємця самого Леніна і залізного генералісимуса тов. Сталіна І.В. – ось цих, сука, знайшли. Спромоглися.

Тих, хто обмалював сволотними написами меморіал Героям Крут – не знайшли, а того, хто пошкодив плитку на Майдані – цього миттєво вичислили.

Тих, хто по всьому краю паплюжить пам‘ятники жертвам Голодомору, ну, не можуть знайти, хоч вмирай, холера. А ті, хто не дав протягнути червону шмату вулицями Львову – ці вже всі запротокольовані, описані і розміщені в базі – як буде команда «Хвас!» – будуть впевнені шукатимуть всіх.

Я далекий від того аби відразу писати про міжрелігійний конфлікт, довгі руки Луб‘янки чи Данилового монастиря, або вважати, що плювком у нашу пам‘ять намагаються спровокувати заворушення аби розпорошити «всенародну підтримку курсу на стабільність» і зірвати євроінтеграцію країни.

Я просто вірю, що всеблагій Господь наш все бачить і ніц не забуває. І кожному воздасться по вірі його, і по справах його. Вірю, що ті, хто руйнує наші Хрести, паплюжить наші пам‘ятки і намагається стерти нам пам‘ять отримають і за життя на цьому світі, і після закінчення їхнього смердючого життєвого шляху – на суді Божому – кару Божу за все ними вчинене. Як то казали колись хлопці, коли вішали чергового комуняку: Катюзі – по заслузі.

Так і буде.

Амінь.

3 Comments

  1. Треба було за Ющенка влаштувати в Україні щось подібне до маккартизму, щоб вичистити в нашій країні авгієві конюшні російського імперіалізму.

  2. Цю окупацйну наволоч безумовно давно пора відстрілювати немов скажених псів. Хто б почав…

  3. Та самі могильовські стервятники і плюндрують, принаймні – під їх охороною точно.

Comments are closed.