Активісти опозиційних сил Сумщини провели акцію «Я-ПРОТИ!»

Сьогодні, 25 жовтня, біля вищих навчальних закладів Сумщини відбулась акція-протест «Я-ПРОТИ!», в рамках Всеукраїнської акції «Україна проти Януковича».
Організаторами заходу виступили активісти громадської ініціативи «Оновлення країни», молодіжного крила партії «Фронт змін», молодіжної громадської організації «Молода Батьківщина» та обласної молодіжної громадської організації «Молодь народної самооборони».

Під час заходу представники опозиційних сил Сумщини порівняли суми в скільки для українців обходиться один день роботи Президента з середніми витратами на молодь та студентів. Всі цифри учасники акції відобразили на коробках, які потім поскладали навколо молодого чоловіка з короною на голові та портретом Януковича на грудях.

«Щодня ми, громадяни України, витрачаємо на утримання Президента 230 тисяч доларів. Якщо порівняти, то 2-х кімнатна квартира в спальному районі м.Суми коштує 30 тисяч доларів. Можливо, кошти які виділяються на утримання Президента краще було б залучити на іпотечні пільгові кредити для молоді або, наприклад, на збільшення фінансування лікарень», – говорить активіст громадської ініціативи «Оновлення країни» у Сумах Олександр Ревенко.

Він також додав, що сьогоднішня акція покликана показати, наскільки президент «відірваний» від звичайної молоді.

«З усього видно, що Президент більше переймається своїм комфортом, ніж проблемами українців. Тому я – проти такого президента!» – повідомив Ревенко.

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair