Назва: У Хмельницькому молодь ”викачувала” Табачнику ”переляк” до України

Студенти міста Хмельницького за підтримки громадської ініціативи «Оновлення країни», молодіжної референтури КУНу та молодіжної громадської спортивно-патріотичної організації «Тризуб» ім. Степана Бандери вирішили повернути Міністру світи і науки молоді та спорту України Дмитру Табачнику здоровий глузд і любов до України. На запрошення молоді, «відома» народна цілительниця «викачувала» яйцем ненависть до України в горе – міністра.

«Єдина мета акції – допомогти міністру Табачнику. Не може людина бути українським міністром, відповідати за освіту молодих українців і не бути патріотом нашої держави», – заявив координатор ГІ «Оновлення країни» Олесь Вітряний.

Організатори акції вирішили, що якщо Президент України ігнорує позицію студентів, то треба діяти іншими методами.

«Ми вирішили в народний спосіб допомогти Табачнику. Здавна в народі яйцем «викачували переляк». Ми бачимо, що міністр конче потребує допомоги від народних цілителів «викачати» ненависть до народу України», – додав Вітряний.

«Це початок всеукраїнської кампанії «Яйцями по Табачнику!». Ми закликаємо студентів з інших областей відправляти міністру яйця для постійної профілактики, координати цілительниці ми передамо йому по почті», – сказав представник КУНу Володимир Васьковський.

 

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair