Невідомі захопили суднобудівний завод “Океан”

На миколаївському суднобудівному заводі «Океан» знову відбуваються незрозумілі речі. На цей раз на підприємство приїхали два автобуси – один з охороною, другий – з перевіряючими з Києва. (Про це выдомо з достовірних джерел на заводі).
 
Щоб прояснити ситуацію, «Преступности.НЕТ» вирішили зв’язатися з новоспеченим директором «Океану» Олександром Захаровим. Однак, до приймальні додзвонитися не вдалося. Один із його заступників перенаправив нас безпосередньо до самого Захарову, який, як з’ясувалося, перебуває зараз в Москві.
 
Віце-губернатор Миколаївської області Ігор Катвалюк також не зміг прояснити ситуацію. Він сказав, що не має інформації – перед ним «ніхто на заводі не звітує».
 
Дивно, чому Катвалюк як заступник губернатора не знає про те, що відбувається на «Океані», якщо ситуація на заводі, як заявляв Микола Круглов, була взята підлогу особистий контроль керівництва ОДА.
 
Як пізніше з’ясували «Преступности.НЕТ», нещодавно суд призначив арбітражного керуючого заводу – Тамару Гуцал. Перед нею поставили завдання щодо першочергового погашення існуючої заборгованості по заробітній платі та пенсійним відрахувань. З постанови суду випливає, що майно заводу фактично «заарештовано», «будь-які дії з реорганізації або ліквідації юридичної особи-боржника» заборонені.
 
Нагадаємо, «Преступности.НЕТ» повідомляли, що Миколаївський господарський суд, за позовом управління Пенсійного фонду в Миколаївській області, виніс постанову про порушення процедури банкрутства ЗАТ «Миколаївський суднобудівний завод« Океан ». До цього губернатор Микола Круглов на засіданні Ради регіону заявляв, що власники суднобудівного заводу «Океан» догралися, а тому цей завод будуть банкрутувати.