Святкування 75-річчя Вацлава Гавела

6 жовтня 2011 р. · 18:00 – 21:00, Київ, Кінотеатр “Жовтень”, прес-центр (вул.Костянтинівська, 26)

Чеський центр у Києві запрошує Вас 6 жовтня 2011 р. на святкування 75-річчя пана Вацлава Гавела. З цієї урочистої нагоди Чеський центр спільно з Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA представлять українській публіці документальний фільм Павла Коутецького та Мірослава Янека «Громадянин Гавел», після чого відбудеться обговорення фільму та жвава дискусія за чашкою гарячої кави чи чаю.
Фільм транслюватиметься чеською мовою з англійськими та українськими субтитрами.
Вхід вільний.

“Громадянин Гавел”: „Коутецький поступово здобув таку довіру Гавела, що міг бути присутнім навіть там, куди президент жодних журналістів не допускав“, пише Малвіна Тоупалова про документальний фільм Павла Коутецького „Громадянин Гавел“.
Документальний фільм режисерів Павла Коутецького й Мирослава Янека розкриває драматичне закулісся політичного і приватного життя Президента Гавела. Режисер Павел Коутецкі почав знімати цей фільм у 1992 р. і відстежував життя першого чеського президента понад 13 років. Він зумів зафіксувати найважливіші моменти діяльності президента Вацлава Гавела, аж до його відходу з поста глави держави в січні 2003 року.

https://www.facebook.com/event.php?eid=218378141559721