Які наслідки матиме вирок, винесений Тимошенко? Ваша думка.

Можна обирати кілька варіантів. Ви також можете останнім ввести ваш власний варіант.

В кінці не забудьте натиснути “Submit Survey“. Вводити ваш емейл не обов’язково.

[SURVEYS 4]

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

8 Comments

  1. Україна виглядає так, що її може кожен обдирати. Це наслідки без’ядерного,позаблокового статусу. Тимошенко газовою угодою загнала Україну в петлю. Коли Янукович, ставленик Москви, повстав, хоче вилізти з петлі, то Кремль купив-нацькував весь світ проти. Колись думалося, що людство краще, мудріше.

  2. Все сожаления по поводу осуждения Тимошенко, чиновниками ЕС. США и России высказываются от страха, что их прокуратура и суд заинтересуется ими в части нанесения ущерба в их странах и получения не законних прибылей. Украина подала пример, который может разрушить само понятие власть, хорошо это или плохо покажет время, но задуматься над этим некоторым стоит.

  3. Невже на людей опускається рожевий совковий туман? Люди подивіться, що робиться з країною і народом!!! Тут всі причини і наслідки налице. А що робитьсяз владою в цій країні, може у неї вже почався армагедон?

  4. Думаю що нинішня влада “загралася” й демократичний світ виставить їй жовту або червону картку. Краще було б червону. Закрити їм в”їзд у Європу, США та Канаду. Позакривати їм рахунки в західних банках і потрусити їхні активи в європейських країнах. Й на основі результатів перевірок притягнути українських олігархів до кримінальної відповідальності в місцевих судах. Переконаний, що й там можливо надибати правопорушень. В результаті судів повернути хоч частину грошей з офшорів Україні.

  5. С Тимошенко расчет простой – разозлить Запад до крайней степени. Разозленные западные политики попытаются повлиять на процесс кредитования украинских олигархов, а те побегут к Папе с просьбой освободить Юлю, тогда он им включит не 3% а все 10%. Уже 19 октября 2011 г. Fitch Ratings изменило прогноз по долгосрочным рейтингам дефолта эмитента (“РДЭ”) Украины в иностранной и национальной валюте с “Позитивного” на “Стабильный”. Ждем теперь технического дефолта по еврооблигациям украинских эмитентов.

  6. Дуже прикро для України
    бо попаде в руках Москви
    яка тільки того чекає,щоби
    створити нову імперію .

Comments are closed.