До народних депутатів звернулися з приводу у вибухів у Запоріжжі

Шановні народні обранці, звернутися до Вас мене змусили події, які відбуваються в м. Запоріжжі.

Протягом 15 місяців в Запоріжжі відбулось три вибухи.

Перший вибух відбувся 28 серпня 2010 року в Свято – покровському храмі. В результаті даного вибуху загинула одна людина. Правоохоронні органи замість того, щоб знайти і покарати злочинців, сфабрикували докази проти трьох жителів Запоріжжя. На даний момент справа розглядається в суді першої інстанції з порушенням всіх норм закону. Детальніша інформація http://www.deloponomarey.pp.ua/

Другий вибух пролунав 1 січня 2011 року, злочинці підірвали бюст Сталіна. Правоохоронці намагаються сфабрикувати докази і звинуватити членів Г. О. «Тризуб», але завдяки роботі адвокатів і втручанню народних депутатів, зробити це не вдається.
Злочин не розкрито.

Третій вибух відбувся у супермаркеті «Сільпо» 21 жовтня цього року. Дякувати Богові жертв не було, та міліція поки що нікого не катує і не фабрикує докази, але у жителів Запоріжжя починається паніка від того, що відбувається в місті. http://faktu-week.ictv.ua/

Аналізуючи ці дії правоохоронців я приходжу лише до одного висновку, працівники міліції знають і покривають зловмисників, які з коїли вибухи в місті Запоріжжі. На моє глибоке переконання, поки злочинці знаходяться на волі, нема жодної гарантії того, що не пролунають інші вибухи, які заберуть життя людей, а до в’язниці знову потраплять ні в чому не винні громадяни.

Сподіваюсь, що вище викладені події не залишать Вас байдужими і з Вашого боку буде зроблене все для того, щоб захистити життя і долі жителів Запоріжжя.

Голова Асоціації захисту прав громадян України
Володимир Лесик