«Гостинний» футбольний Харків (доповнено)

За годину у першій столиці має розпочатися матч між місцевим «Металістом» і київським «Динамо».

За повідомленням представників київських ультрас, більше 400 динамівських вболівальників приїхали підтримати свій улюблений клюб. З‘ясувалося, що традиційного на матчах «гостьового»-сектору цього разу знову не виділено, мовляв, немає заявки від ФК «динамо», а господарі матчу теж не подбали про розміщення своїх гостей. Вболівальники “Динамо” повідомляють з місця подій, що така ситуація з “гостьовим сектором” сталася через те, що організаторам матчу надійшов з Києва офіційний лист про те, що вболівальників “Динамо” на матчі не буде.

Ще з самого ранку кожен потяг з Києва на харківському вокзалі зустрічали “орли Могильова”, які всіх, хто був схожий на вболівальника, відвозили до “управи”, де переписували особисті дані, а потім відвозили на стадіон, де тримали на холоді декілька годин. За деякий час до початку матчу, киян відвезли на залізничний вокзал, де зараз знаходяться близько 300 хлопців і дівчат з символікою  улюбленої команди, саме там вони будуть “дивитися” матч.
На підходах до стадіону вболівальників ФК «Динамо» Київ, які прибули не залізницею, також активно «пакують» харківські «мусора».
Відбуваються постійні міліцейські провокації, які можуть перерости в «реальний заміс» доблесних «беркутів» з авторами та виконавцями славетного гасла «Спасибо жителям Донбасса за прзднта – пдрса!».
Орли Могильова напевно справді думають, що своїми дубовими лобами, чавунним кулаками та гумовими кийками вони зможуть стулити людям рота і виправити особисті недоліки тої людини, яка чомусь вважає себе всенародно обраним президентом і сталевим господарем країни.
«Ніхто не зупинить ідеї час якої настав!»