ГПУ просять зреагувати на Сталіна, щоби не узаконювати Гітлера із Чикатилом

Координатор ГРАДу Василь Сухов направив телеграму до Генерального прокурора Віктора Пшонки «за фактом незаконного встановлення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі» 7 листопада.

Василь Сухов вбачає у діях посадовців з КПУ ознаки хуліганства, самоправства, перевищення службових повноважень і вимагає порушити відповідну кримінальну справу. Також координатор ГРАДу вимагає у Генпрокурора звільнити за бездіяльність прокурора Запорізької області В’ячеслава Павлова.

«Вважаю неприпустимим ігнорувати рішення суду, яким Сталіна визнано винним в організації голодомору та оцінку Президента України Януковича В.Ф.: “Геноцид зробила влада на чолі зі Сталіним”. В іншому випадку відбудеться узаконення практики встановлення в Україні пам’ятників злочинцям і серійним вбивцям Гітлеру, Чикатилу, Онопрієнку та ін.», – ідеться у терміновому повідомленні.

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.