На Майдані Свободи харків’яни вимагали розпуску Верховної ЗРади

3 листопада о 15.30 на Харківському Майдані Свободи відбулась протестна акція Форуму громадянського суспільства. Біля 500 представників афганських, чорнобильських організацій, підприємців, профспілок та інших громадських організацій та рухів вимагали негайного розпуску Верховної Ради VI скликання та проведення чесних виборів.

Учасники мітингу ухвалили текст Резолюції, в якій звернулись до Харківської обласної ради з наступними вимогами:

1. Негайно скликати позачергову сесію Харківської обласної ради і поставити на порядок денний голосування з питання про висловлення недовіри Верховній Раді Україні VI-го скликання.

2. Забезпечити в залі, під час голосування депутатами Харківської обласної ради, присутність делегатів Форуму громадських організацій України та представників ЗМІ.

3. Провести негайне відкрите голосування з даного питання.

4. Рішенням Харківської обласної ради висловити недовіру Верховній Раді Україні VI-го скликання, про що оголосити публічно на мітингу, в ЗМІ та на офіційному сайті Харківської обласної ради.

Під час акції було також обрано трьох представників від Харківської області, яких делеговано до Народної Ради. Цей орган збереться в Києві 5 листопада і визначиться з подальшими кроками, якінеобхідно зробити для розпуску ВР.

Більше світлин з акції – у фейсбуці.

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

1 Comment

  1. Не являясь сторонником ПР,впрочем и БЮТ,отдаю должное ВФ:теперь ни один проворовавшийся чинуша не будет чувствовать себя в безопасности.Я к чему:в Кировограде распущены 2 райсовета.Инициатива принадлежит главе ОГА Ларину С.Н.Населением,невзирая на политсимпатии ,это мероприятие поддержано.Очередь за всем надоевшей проворовавшейся ВР. Теперь слово за Вами,Виктор Фёдорович!

Comments are closed.