Перепис? Це не абищо!

Уряд видав закон про перепис населення. Нібито тут нема чим поживитися опози-ції… А втім стривайте.

Уряд хоче провести пробний перепис у грудні цього року, а цілком справжній – у грудні наступного. Трохи дивно. Навіщо пробний перепис? У незалежній Україні уже проведено один перепис – з пробним чи без пробного, я не знаю. Якщо з пробним, то нащо повторювати без кінця проби? Уже добре вдався один перепис. Досвід є. Нащо ще раз пробувати? Якщо ж той перший перепис відбувся без пробного, то тим більше. Зробили перепис вдалий без проби. Нащо після вдалого перепису ще “пробувати”?

Знаючи, що уряд і Президент ведуть політику етноциду українців, постає питання, чи нема тут якоїсь заковики?

Ох, люди добрі, є!

По-перше. Нащо цей пробний перепис робити у Дергачівському районі Харківської области? Сільське населення України становить одну третину всього населення. То, чи не краще “пробувати” у міській місцевості, яка характерніша для картини розселення людности в Україні? У міській місцевості ширша телефонна мережа, є газети, радіо, телебачення, є урядові органи і є опозиція. Тобто ландшафт найсприятливіший для чесного проведення проби.

Виходить, що урядові краще провадити пробу там, де менше телефонів, менше телебачення, менше інтернету, менше допитливих журналістів. Це наводить на думку, що уряд має на оці щось недобре, на зразок місцевих виборів у жовтні 2010 року.

З такою думкою відкриваю сайт Державного Комітету Статистики . Мене цікавить національний склад населення України згідно з останнім переписом. На сайті є відділ чи підсайт: Всеукраїнський перепис населення. Оце те, що мені треба. Хочу відкрити цей підсайт. Аж він заблокований. Відкрити не можна. Дивно? Правда? Так ніби результати перепису 2001 засекречено. Чому і через що?

Тоді я у віконці Пошук, хочу розшукати таку реалію: Національний склад населення України і дістаю відповідь:

 

Результати пошуку для “Національний склад населення України”:

Текст не знайдено.

 

Що ж виходить? Що Держкомстат України приховує реальні факти національного складу України. Очевидно, він виконує вказівки згори, а “гора”, як свідчать факти, веде політику в Україні дуже близьку до геноциду. І засекречення результатів перепису 2001 р. свідчить, що ці результати українофобам не подобаються, хоч би тому, що не підпирають їхнього етноцидного бажання надати російській мові статусу державної або визнати її регіональною у більш, ніж половині областей України. Засекречуючи результати перепису 2001, “гора” збирається широко розголошувати результати “свого” перепису 2012, бо він “працюватиме” на їхні сценарії “перебудови” України. Там будуть інші цифри національного складу України. А що вони будуть дуже розходитися з цифрами національного складу 2001, то цифри національного складу 2001 року краще заморозити. І, як бачимо, заморозили.

Дехто скаже: “Чи є підстави таке стверджувати? Це Ваше безпідставне припущення”.

Що ж, Ваша правда – це припущення, але припущення небезпідставне, виходячи з політики, яку веде уряд і Президент. Їх спіймано на фальшуванні виборів 2004 року. Вони заперечують відомі усьому світові правдиві факти. Вони ведуть політику етноциду титульної нації. Вони чужі думки видають за свої. Вони…, вони…, вони…

Позатим, є факти, що члени Партії Регіонів радять людям не писатися на переписі українцями. Ці факти дуже симптоматичні.

У сучасній політичній ситуації кожен, хто хоче розбиратися у складних зиґзаґах “високої” регіональної політики, мусить мати нюх щодо заходів українофобів. І цей нюх каже: “тут пахне смаленим”.

Тому, міркуймо далі. Новий не пробний, а цілком справжній перепис населення призначено на грудень 2012 року, після того як у жовтні пройдуть вибори до Верховної Ради, які Партія Регіонів має перевести так само, як місцеві вибори 2010 року.

Це теж припущення, яке, однак, не викликає ні в кого сумніву, що це буде саме так.

І виходячи з цього припущення, політичні сили України розробляють плани дій.

Отже, Партія Регіонів, не сумніваючись у своїй “перемозі” на виборах, готує наступний крок етноциду: ощасливити українців новим національним складом України, який, у разі не вдасться надати російській мові статусу державної, буде дуже помічним для закону про мови, який визнає у 13-ох областях України російську мову регіональною. І Венецька Комісія не підкопається.

Стандарти, за якими буде “підраховано” новий національний склад України, будуть відпрацьовуватися на пробному переписі 2011 р. Тоді досвід “пробного” перепису можна буде використати вже у справжньому переписі.

Тому, моя порада опозиційним силам: не спускайте з ока цей “пробний перепис” майбутніх фальсифікаційних схем!

Будьте у грудні 2011 р. у Дергачівському районі Харківської області, коли печерні сили зла будуть відпрацьовувати там свою “перебудову”!

 

П.С.: Я знайшов Перепис-2001 в Інтернеті у Wikipedia. Національний склад був такий:

 

Українців: 37, 541,693; росіян: 8,334,141; інших: 2,385,068.

Або дивіться тут http://2001.ukrcensus.gov.ua/eng/results/nationality_population/graphic

Мабуть, декого кортить, щоб ці цифри були інакші.