Перкалаба: концерт-презентація нового альбому “Дідо”

Оркестр Радості і Щастя “ПЕРКАЛАБА” презентує свій новий альбом під назвою “Дідо”.

Рецензії на альбом нехай пишуть музичні критики, а от у прихильників Перкалаби є можливість самим дати оцінку новій сторінці творчості оркестру. Тим більше, що дідівську тему їм допомагали розкривати: Євген Гудзь (Gogol Bordello), ДахаБраха, НОМ, Юрій Гуржи (Rotfront) та Іван Москаленко-Derbastler. Декого з них є можливість побачити 1 грудня на сцені разом з Перкалабою.

Кілька слів про феномен Перкалаби. Гідна українська відповідь сплеску популярності на Горана Бреґовіча, Бобана Марковіча і Non Smoking Orchestra Еміра Кустуріци, Перкалаба почала свою діяльність у 1998 році. З того часу гурт став відомим і бажаним не лише в Україні, а й в Німеччні, Польщі, Австрії, Швейцарії та Нідерландах. Етно-рок фестивалі усього світу знають і чекають на Перкалабу знову, знову і знову. Подібно до Євгена Гудзя, до речі, одного з поціновувачів творчості Перкалаби, що пропагує джипсі-панк, гурт вигадав свій власний стиль – gutzul roots. Кожен з попередніх чотирьох альбомів Перкалаби (Горрри! (2005), Quazzargh vs Perkalaba (2006), Говорить Івано-Франківськ (2007) та !Чидро (2009)) – інакший, ранішні треки гурту тяжіють до реґґі, трансформуючись з часом в бік народної гуцульської музики і чаклунства. Але кожен окремий хіт обов’язково містить у собі три складові, властиві в такому поєднанні лише Перкалабі: музичну якість та есклюзивність, силу підриву до дії та танцю, непорівнювану ні з чим, і наповненість поєднання звуків і тексту в окремий трансовий, надреальний меседж, обов’язковий стимул емоцій справжнього, неймовірного життя.

1 грудня, 20:00
Клуб “Sullivan Room Kiev” за адресою: вул. Прорізна, 8., тел. 066-485-5555

Квитки:
Попередній продаж – 100 грн.
У день концерту – 120 грн.
Місце за столиком у VIP-зоні – 150 грн.

Спецпропозиція для інтернет-спільноти: перші 100 квитків – по 80 грн.! Щоб отримати їх – відправляйте заявку з ім’ям та прізвищем на balkanfestlv [at] gmail.com. Забрати їх можна буде на місці перед початком концерту за списком.