Підконтрольна партії “Свобода” організація готує провокації на день вшанування пам’яті жертв Голодомору

26 листопада, коли вся патріотична українська громадськість вшановуватиме пам’ять жертв Голодомору, декому дуже хочеться попіаритись на кістках загиблих, влаштувавши альтернативні заходи. Мова йде про “Автономний опір”, на інтернет-сторінці якого з’явився заклик провести альтернативні заходи під гаслом “Пам’ятаємо, помстимося!”

Під листівкою і закликом подані також лінки на три зустрічі (Львів, Вінниця, Чернігів) в соціальній мережі “Вконтакті”, з яких особливим цинізмом відрізняється опис чернігівської акції, де, як влучно зазначають деякі відвідувачі цих зустрічей, жертв Голодомору, яким не залишили вибору, фактично прирівняли до алкоголіків, які помирають через надмірне вживання спиртного, хоч останні й мають вибір – пити чи не пити.

Цікаво, що ВО “Свобода”, яка у Львові є при владі й бере участь разом з громадськістю в заходах по вшануванню жертв Голодомору, ніяк не відреагувала на заклик “Автономних націоналістів” щодо альтернативних до тієї ж “Свободи” заходів. Таке “непомічання” відверто провокативних дій своєї підконтрольної організації (головним ідеологом автономів є заступник голови фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді, радник голови партії Олега Тягнибока з ідеологічних питань Юрій Михальчишин) виглядає щонайменш дивним, тим більше, що представники “Свободи” ухилилися від відповіді на задане під час засідання Оргкомітету з вшанування пам’яті жертв Голодомору пряме питання щодо ставлення “Свободи” до таких дій “Автономного опору”, керованого далеко не рядовим членом їхньої партії.

Деякі зроблені вчора принтскріни сторінок, які пропонуються до уваги, сьогодні дещо змінились за формою, але не за суттю (з них витерли багато критики на адресу провокаторів або на них поміняли місцями новини, які за наповненням лишились незмінними). Виходить, що “Свобода” з одного боку бере участь як партія і як влада у Львові в заходах разом з усім народом, а з другого – проводить альтернативний (в т.ч. і самій собі) захід. Якесь роздвоєння особистості – критикувати “ліберастів” за ниття зі свічками й самим організовувати це “ниття” на офіційному владному рівні.

4 Comments

  1. Для цих убогих націоналізм і є провокація!)) Вони би плакали і плакали!

  2. З тягнибока і інших придурків, такі же патріоти як з навозу куля! Комсомолець який підлаштувався під місцеву потребу в реабілітації фашистьких прихвостнів. Під цей попит почало перепадати бабло и комсомолець відчув себе на тих самих рейках до комунізму, який будував його тато. Це всім відома порода жити “де вигідно”, так зараз живуть комуністи Кравчук, Ющенко, Я.Ворівський, Хмара, Плющ и т.д. Це гниди які будуть підлаштовуватись до миски, де б вона не стояла.

  3. ну і куди поділися ті провокації про які ви так файно написали

Comments are closed.