Шановні лідери Вільного Світу!

Шановні лідери Вільного Світу!

До Вас звертається Святослав Караванський, громадянин України, змушений 1979 р. емігрувати до США, після 30-ти років ув’язнення в соловецькому ҐУЛАЗі.

Я знаю, що декого з Вас турбує доля України, яка опинилася під внутрішньою окупацією мафіозних промосковських структур, очолюваних псевдо-Партією Регіонів та її вождем Президентом Януковичем. Про те, що Янукович провадить етноцид українців у Вкраїні я написав у статті “Етноцид в Україні”, яку додаю.

Ситуацію в Україні сьогодні не до кінця усвідомлюють у світі. Владу в Україні захопила злочинна мафія, яка хоче на ділі ліквідувати українську незалежність, ліквідувати демократичний її розвиток, обернути її на сателіта тоталітарної Росії.

Більшість демократичних лідерів світу досить поблажливо ставиться до феномену

Януковича, не добачаючи в ньому загрози для Вільного Світу. Жоден із світових лідерів не говорив з Януковичем так, як треба було б, за малим винятком.

Европейські лідери від перших днів президентства Януковича закривали очі на порушення людських прав ув Україні, і лише засуд екс-прем’єра Тимошенко трохи отямив  їх від нерозумної фаворизації Януковича в його боротьбі з демократією.

Найстрашніше у цій історії є те, що на Заході і в Америці є сили, які підтримують це бандитське державне утворення і стараються представити його, як цілком демократичну країну. У цьому криється величезна небезпека для Вільного Світу, якому загрожує можливість, що продиктаторські цінності стануть демократичними цінностями.

Ці цінності включають безпардонне убивство небажаних лідерів. Згадаймо загибель польської державної еліти під Смоленськом 2010 року.

Ті сили на Заході, які підтримують Януковича, на ділі не стоять всеціло за демократичні цінності. Вони здатні заради своїх інтересів не боронити демократичні цінності у світі, а віддати їх на поталу мафіозним структурам.

Ідеться про дуже важливі для світу історичні факти: про Голодомор в Україні та хто був його організаторами. Це був злочин комуністичного СССР. І в часи попереднього президента України суд виніс свій вирок винуватцям Голодомору. Спадкоємцям організаторів Голодомору це ніяк не сподобалося, і вони завзялися цей вирок заперечувати.

На догоду вим силам, Янукович заперечив штучний характер Голодомору.

Панове лідери Вільного Світу! Світ має знати правду, і виходячи з правдивих фактів, провадити свою політику. Той, хто заперечує правду, не є демократом і не є цивілізованою людиною. Він ближче до злочинного, ніж до цивілізованого світу. Це дуже важливе і принципове питання сучасности. І це питання не можна легковажити і закривати очі на нього.

Бандити і злочинці охоче згоджуються заперечувати правдиві факти. Але всі небандити і незлочинці мусять боронити правду.

Однак, гляньмо на світову політичну шахівницю.

Існують десятки продемократичних організацій світу, почавши від ООН, але ніхто з них не буде займатися питанням поширення неправди у світі та заперечення правди. А це їхня свята повинність. Виходить, що ми на ділі не маємо демократичних організацій у світі. Усі вони перебувають під контролем продиктаторських сил.

Але хтось колись із демократичних лідерів, мусить порушити цей єзуїстичний порядок і сказати світові слово правди і зажадати від світу правдивих дій, опертих на правді.

Тому я і звертаюсь до Вас, панове лідери Вільного Світу! Почнім з малого. Ви, як члени ООН, можете зажадати скликання під егідою цієї організації конференцію «Геноцид  та Етноцид в Україні та світі». Досі це питання не було розглянуто на світовому рівні.

Згадаймо історію, панове! Коли Гітлер почав свою ненависницьку політику, майже ні одна світова організація, не засудила його дії на всесвітньому рівні. І ця байдужість спричинила те, що Гітлер відчув себе ніким не контрольованим.

Сьогодні таким неконтрольованим чує себе Янукович. Його штурмовики погрожують демократам України, що без крови не обійдеться. Чи ж це не гітлерівська погроза, яка лунає в Україні сто років після Гітлера?

Чи не пора світові нагадати новітнім гітлерівцям про своє існування, бо інакше повториться гітлерівська історія.

Будьмо пильні, панове!

Гітлерівсько-сталінські цінності відроджуяться у ХХІ столітті!