«Твій місцевий депутат» пішов на північ Луганщини

До проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область» приєдналася Троїцька селищна рада. Вже сьогодні на сайті розміщена інформація про 30 депутатів. Зараз у Луганській області в проекті беруть участь депутати Луганської обласної, Луганської, Алчевської, Сватівської, Рубіжанської, Олександрівської міських рад, Сватівської райради та Денежниківської селищної райради (Новоайдарський р-н).
Проект «Твій місцевий депутат» в Луганській області координує Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ).
«Два місяців тому, до нашого офісу звернувся Троїцький селищний голова Демид Палагно з пропозицією розмістити на сайті інформацію про депутатський корпус селищної ради. Звичайно, ми підтримали ініціативу. Хочу ще раз відмітити, що наш проект відкитий для рад різних рівнів.», – відмітив керівник проекту Володимир Щербаченко.
Зараз на сайті www.dep.lg.ua можна не лише дізнатися інформацію про всіх депутатів зазначених рад, але й ознайомитись з коментарями і відгуками про їх роботу. Також на веб-ресурсі регулярно публікуються новини про діяльність фракцій, постійних комісій і сесій, найбільш важливі та актуальні новини Луганської області. Проекти подібні луганському успішно реалізуються в 8 регіонах України. У проекті бере участь більше ніж 70 рад різних рівнів і близько 4000 депутатів.
Проект «Твій місцевий депутат: Луганська область» здійснюється експертами Східноукраїнського центру громадських ініціатив (Луганськ) у співпраці з громадськими організаціями «Наш дім – Сватівщині» (Сватове) і ЛОО ВМГО «Демократичний Альянс» (Алчевськ).

Прес-центр Східноукраїнського центру громадських ініціатив, тел. (0642)49-13-74.