Запрошення на акцію протесту в м. Донецьку 3 листопада з 11.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку

ПРОЕКТ РЕЗОЛЮЦІЇ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ 3 листопада о 11.00 годині біля пам’ятника Шевченка

Президенту України
Януковичу Віктору Федоровичу
Голові Верховної Ради України
Литвину Володимиру Михайловичу
Прем’єр – міністру України
Азарову Миколі Яновичу
Голові Донецької облдержадміністрації Шишацкому Андрію Володимировичу
Голові Донецької обласної поради
Федоруку Андрію Михайловичу.

Депутатам місцевих рад Донецької області всіх рівнів.

До вас звертаються:
ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ, ДІТИ ВІЙНИ, ВЕТЕРАНИ військової служби, учасники бойових дій, офіцери і прапорщики, старшини і сержанти, солдати і матроси. Всі, хто колись носив погони і не забув про честь і гордість. Всі, хто пам’ятає і шанує ПРИСЯГУ, любить свою Батьківщину.
ЛЮДИ І ВЕТЕРАНИ ПРАЦІ – шахтарі і сталевари, працівники всіх видів промислового виробництва важкої і легкої промисловості, працівники харчової промисловості, транспорту і торгівлі, будівники і аграрії.
ДІЯЧІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СФЕРИ – викладачі і студенти, вчені і інженери, медики і фармацевти, працівники сфери культури і мистецтва.
Члени КОМІТЕТУ ОПОРУ ДИКТАТУРІ – представники політичних і громадських організацій, що виявили бажання висловити свою принципову громадянську позицію і підтримати трудовий народ Донбасу в прагненні захистити свої права і свободи.
Все це донечччани, яким небайдужа доля і завтрашній день України і кожного українця зокрема.
За ініціативою Всеукраїнської громадської організації «НІХТО КРІМ НАС», 14 жовтня 2011г. в Києві пройшов Форум громадських організацій України, на якому були присутні делегати від 557 організацій, профспілкових об’єднань і ініціативних груп громадян зі всіх регіонів України.
Керуючись нормами Конституції України, а саме 5, 17, 68 статтями Основного Закону, учасники Форуму ухвалили рішення про недовір’я Верховній Раді України, що дискредитувала себе, а відповідно, і що втратила легітимність законодавчого органу, що функціонує всупереч волі народу.
В нашій країні є люди, які не тільки на словах, але і на ділі здатні відстоювати свої права, права інших громадян, і які готові на рішучі дії ради досягнення поставленої мети. Люди, які знають, що таке борг і честь, які захищали Батьківщину і готові знову виступити на її захист, але вже не від зовнішнього, а від внутрішнього ворога. Люди, які не бояться відповідальності за узяті на себе зобов’язання перед народом України. Ветерани, військовослужбовці, чорнобильці, підприємці, бюджетники, шахтарі, металурги, офісні менеджери, викладачі і студенти – всі ми сьогодні солдати. Солдати однієї армії – армії народу України. Ми закликаємо всіх громадян України до об’єднання, до рішучості в досягненні мети, до активної громадянської позиції. Ми закликаємо всіх до приєднання до громадянської ініціативи «Ніхто крім нас». Пора пригадати девіз «Один за всіх і все за одного!».
Ми все чудово розуміємо, що нам, простим громадянам України, не допоможуть жити гідно в своїй рідній країні ті популістські закони, що приймаються Верховною Радою України, які або суперечать інтересам і здоровому глузду більшості українських громадян, або є абсолютно декларативними і необов’язковими до виконання для нинішньої влади. Всі ці закони захищають виключно інтереси нової політичної «еліти», сформованої на зорі становлення сучасної української державності, що складається з представників колишньої радянської владної номенклатури з дорученням до них кримінальних елементів. І ця «еліта» не маючи на це ані морального, ані фізичного права привласнила собі плоди праці декількох поколінь УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.
Україні потрібні не «косметичні зміни» системи державного управління, приховувані за так званими «реформами» і «демократичними перетвореннями», їй потрібен повний демонтаж існуючої системи. Саме демонтаж антинародної, олігархічної системи. Потрібне повернення до реального, а не декларативного народовладдя, яке здатне нівелювати соціальну напругу в суспільстві, ліквідовувати колосальну соціальну нерівність, повернутися до справедливої моделі розподілу благ.
Питання люстрації актуальне, як для законодавчої гілки влади, так і для виконавчої її вертикалі. Але, ми також розуміємо, що повинно бути забезпечене легітимність процесу волевиявлення народу: як з погляду Конституції України, і з погляду міжнародного права.
В багатьох обласних центрах України під будівлями обласних рад сьогодні проходять мітинги з єдиною вимогою до депутатів: недовір’я Верховній Раді України.
Ми, учасники Акції, члени профспілкових об’єднань, громадських організацій, представники Комітету опору диктатурі в Донецькій області підтримуємо ініціативу про дострокове припинення повноважень ВР у разі невиконання вимог УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ , які направлені на негайне ухвалення невідкладних рішучих дій проти узурпації влади, безпрецедентного розкрадання країни і безконтрольного розпродажу національних багатств олігархічними кланами, існуючої сьогодні влади.. Ми проти геноциду українського народу, утиску прав і свобод українських громадян з сторони діючої влади.
Пропонуємо з числа тих, що прийняли резолюцію, вибрати і делегувати трьох представників, які проведуть Народну Раду в Києві. Згідно з нормами Конституції України про інші методи прямого волевиявлення народу, в рамках Народної Ради буде всенародно оголошено про необхідність припинення повноважень ВЕРХОВНОЇ РАДИ України нинішнього скликання, якщо екстрено не будуть зроблені висновки про приведення законодавчих гарантій УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ в КОНСТИТУЦІЙНЕ поле. У випадку якщо Верховна Рада України поточного скликання відмовиться від добровільного саморозпуску або ПРЕЗИДЕНТ не почує думку свого народу і не підпише Указ про розпуск ВЕРХОВНОЇ РАДИ України нинішнього скликання, нами буде оголошена дата початку всенародної безстрокової акції непокори.
Президент України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, депутати місцевих рад всіх рівнів повинні виконати основні вимоги НАРОДУ, а саме:
1. Привести Закони України,які регламентують питання соціального захисту в Конституційне поле – ввести мораторій на спроби внесення антиконституційних змін, направлених на обмеження прав і свобод громадян України:
• Президенту України відмінити антиконституційні зміни ст. 12 (пільги учасникам бойових дій), 13 (пільги інвалідам війни), які порушують права і соціальні гарантії, внесені в Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантіях їх соціального захисту» від 22.10.1993 р. № 3551-XII.
• Президенту України, Кабінету Міністрів України відмінити Ухвалу КМУ № 745 від 06.07.2011 г . як антиконституційну;
• Президенту України накласти вето на закон України № 9151, Верховній Раді України відмінити зміни до Цивільно-процесуального Кодексу і Кодексу Адміністративного судочинства України, внесені законом України № 9151 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, що стосуються, розгляду справ, Верховним Судом України»;
• Зняти з розгляду Верховною Радою України законопроект № 9127;
• Передбачити в Державному бюджеті України на 2012 р. розміри виплат, які фінансуються за рахунок засобів Державного бюджету в розмірах, встановлених Законами України;
2. Ввести в дію закон, в якому чітко прописати можливість відкликання депутатів всіх рівнів.
3. Зупинити злочинну «оптимізацію» бюджетної сфери, внаслідок якого йде незаконне закриття лікарень ФАПів, амбулаторій, згортання соціально-культурної сфери (закриття художніх шкіл, спортивних секцій, дитячо-юнацьких гуртків), закриття загальноосвітніх шкіл, дошкільних установ.
4. Гарантувати право випускників вищих, профільних навчальних закладів на перше робоче місце.
5. Створити умови, що забезпечують можливість молоді займатися спортом, художньою і науково-технічною творчістю за рахунок держави.
6. Понизити тарифікацію послуг житлово-комунального господарства до прийнятного рівня в співвідношенні до мінімальної зарплати і мінімальної пенсії;
7. Накласти мораторій на продаж землі, до ухвалення законів, які гарантували б прозорість механізмів продажу землі і виключення можливості корупції в цій сфері.
8. Зупинити переслідування громадян України за їх ідейні та політичні переконання.
Вимагаємо від депутатів обласного і місцевих рад, розглянути вищевикладені вимоги на позачерговій сесії.

Вимагаємо розпуску Верховної Ради за систематичне порушення конституційних норм і антинародну політику.
Делегувати : 1.________________________________
2.__________________________________
3.__________________________________
До складу Народної ради, яка згідно норм конституції України, всенародно ухвалить рішення про необхідність розпуску Верховної Ради України нинішнього скликання.
НІХТО КРІМ НАС з вами не виправить ситуацію, ми твердо заявляємо:
ГОДІ ЗНУЩАТИСЬ НАД НАРОДОМ!!!
Ніхто крім нас, українського народу , не зможе зробити цього.
ПРАВО І ПРАВДА ЗА НАМИ!!!