Запитання без відповіді (“простой вопрос, а ставит в тупик”)

Державна виконавча служба чи то не захотіла чи то не змогла пояснити, чому попри рішення суду про заборону масових акцій у Києві 07-го листопада, відповідне рішення не було виконано і комуняки вешталися українською столицею.

Замість змістовної відповіді на відповідний запит прилетіло таке:

УКРАЇНА

ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА СЛУЖБА УКРАЇНИ

04053, м. Київ, вул. Артема, 73 тел: (38-044) 226-25-20, факс: (38-044) 486-65-18

__________ №  ___________

На № ___________________

                                Северин О.Є.

 

Державною виконавчою службою України розглянуто Ваш запит на отримання публічної інформації від 16.11.2011 щодо виконання рішення суду та повідомляється наступне.

   Відповідно до вимог статті 8 Закону України «Про виконавче провадження» (в редакції від 04.11.2010 № 2677-VI) (далі – Закон) сторонами у виконавчому провадженні є стягувач і боржник.

Статтею 12 Закону передбачено, що сторони виконавчого провадження мають право ознайомлюватися з матеріалами виконавчого провадження, робити з них виписки, знімати копії, заявляти відводи у випадках, передбачених цим Законом, оскаржувати рішення, дії або бездіяльність державного виконавця з питань виконавчого провадження у порядку, встановленому цим Законом, подавати додаткові матеріали, заявляти клопотання, брати участь у провадженні виконавчих дій, давати усні та письмові пояснення, висловлювати свої доводи та міркування з усіх питань, що виникають у ході виконавчого провадження, у тому числі під час проведення експертизи, заперечувати проти клопотань, доводів та міркувань інших учасників виконавчого провадження та користуватися іншими правами, наданими законом.

          Згідно вимог статті 9 вказаного Закону сторони можуть реалізовувати свої права і обов’язки у виконавчому провадженні самостійно або через представників. Повноваження представника повинні бути підтверджені довіреністю, виданою і оформленою відповідно до вимог закону.

         У зв’язку з чим, просимо підтвердити Ваші повноваження для надання інформації щодо стану виконання рішення суду.

 Директор Департаменту

організації та контролю

за виконанням рішень                                                                      О.В.Соломко

 

****

Нє – то нє. Іноді мовчанка чи то відписка і є промовистою інформацією