06-47. У Києві темно. Київ«благо»устрій прибув руйнувати ринок «Лівадія». Підприємці оборонються

О 6-47 з ринку ТОВ “Лівадія”, що на Юності у Києві, надійшов дзвінок про те, що до цього ринку вже прибуло 4 машини КП Київ”благо”устрій, яке вже півроку як знамените великим трудовим горінням на царині руйнування робочих місць дібних підприємців Києва.

Підприємці не збираються мовчки втрачати свої робочі місця. Як і в інших подібних випадках, вони згуртовані та готові до оборони.

Подія відбувається на тлі «діалогу» між Київською Держадміністрацією та підприємцями. На завтра призначено підписання «Меморандуму» між КМДА та сформованою КМДА радою підприємців при КМДА. Сьогодні маює відбутися чергова Рада голів первинних організацій ВППУ міста Києва з приводу розроблення угоди між підприємцями ринків та київською владою щодо цивілізованої організації, чесної та красивої торнівлі у місті Києві. Три тижні тому керівник ГУ торгівлі Голубєв запевняв підприємців, що добре їх розуміє, прагне, щоб благоустрій міста Києва відбуватиметься конструктивно, з урахуванням соціальних потреб підприємців, і що базари не тероризуватимуть. Чи влада очільників міста на Деснянський район вже не поширюється?

О 7-12 з другим дзвінком з місця події прийшло повідомлення, що активісти профспілки вже спілкувалися з працівниками КП Київ”благо”устрій, привітали одне одного з Миколаєм. Працівники Київ”благо”устрою спілкувалися неохоче, але машини з місця події після того десь поділися. Натовп підприємців з заготованими яйцями в напрузі чекає 8-00, коли, за чутками, має таки початися спроба демонтажу.

Для довідок:
066-037-33-54
093-3-777-525
Валентина Коробка, голова Вільної профспілки підприємців України
097-390-81-04
Олександра Демченко, голова ППО ВППУ ринку «Лівадія»