«Фройд змін», або сексуальна «Свобода» Volyn Times

«Фройд змін», або сексуальна «Свобода»
Volyn Times
Новини :: ВОЛИНЬ

Сексуальна революція, яку Україна переживає вже не один десяток літ, – як лакмусовий папірець виявляє тих, хто має не властиві для звичайних homo sapiens потреби. Результат продукування суто чоловічих клітин, очевидно, серйозно вдарив у голову й одному із волинських так званих політиків — затьмаривши рештки його перезбудженого політичними гормонами мозку. Колишнього голову “Студентської Свободи”, а нинішнього голову ГО “Студентська Ініціатива” та члена правління ВОМГО “Студентська Рада Волині”, який у листопаді цього року перебіг з командою «заукраїнців» Ігоря Гузя до “Фронту змін”, Павла Зайця застукали “на гарячому ” – коли він імітував секс із пам’ятниками (переважно тварин).

Аби хоч якось відбілити свою репутацію ВО “Свобода” дала самовідвід: мовляв, “Заєць не був головою “Студентської Свободи” на Волині і не займав інших керівних посад.” Більше того – його виключили з лав партії ще 14 березня 2011 року “за порушення партійної дисципліни.”. Пан Заєць цей факт спростовує посилаючись на публікації на офіційному сайті волинської «Свободи».

Його колега – депутат Луцької міської ради від «Свободи» Андрій Калахан, коментуючи публікацію в соціальній мережі «Контакти» стверджує, що його «перехід у “Фронт Змін” насправді задуманий «Свободою», щоб внести деструктив у роботу політичних конкурентів і розвалити їх зсередини напередодні парламентських виборів. Знаючи Павла, як хорошу і відповідальну людину, думаю, що він із цим партійним завданням впорається. Все решта – “пиль в глаза”, операція прикриття…»

Хай там як, але зміни на фронті Павла Зайця таки відбулися. Побратим Гузя зіслужив неабияку службу на шляху розкрутки партії — тепер про нього знає вся Україна: новина розійшлася соціальними мережами миттєво. Тож, мрія пана Зайця про те, що: «краще вже бути в центрі уваги зі скандальною репутацією, аніж входити в сіре стадо тих, хто тільки обговорює когось» нарешті збулася.

Останнім часом психологи зауважують: дедалі частіше у їхній практиці зустрічаються випадки зоофілії. Хтозна, що спонукає молодих людей спарюватися з тваринами, а, тим більше, – кам’яними скульптурами. Можна це пояснювати віковим надлишком гормонів, або ж — звичайною соціальною незрілістю. Виборцям у цьому випадку варто взяти інформацію до відома й у відповідальний момент поставити гарну крапку на чиїйсь політичній кар’єрі — бо є ризик, що із пам’ятників наші «фронтовики» можуть перейти і на братів наших менших…