КГБістські технології

4 грудня поточного року відбулися вибори до російської Держдуми. Вони пройшли за традиційними кремлівськими стандартами – нахабного фальшування. Перемогла Єдина Росія – партія жуліків та злодіїв (як назвали її російські опозиціонери). Однак кремлівські ,,фахівці”, мабуть, не до кінця сподівалися, що мітингами зреагує російське суспільство на результати виборів. І хоч деякі кажуть, що як на Росію протести не набрали масових маштабів, то все одно, щось з пасивним російським суспільством почалося діяти.

Зараз московські КГБісти з партії жуліків та злодіїв обмірковують, як пацифікувати опозицію, в який спосіб відвернути увагу громадян від виборів і яку стратегію прийняти. А від них можна всього сподівaтися. Від перемоги Жовтневої революції та правління бандитського комуністичного режиму в них багатий репертуар.

Не здивуюся, якщо раптом в якомусь російському місті ,,кавказькими терористами” буде скоєний теракт. Після якого медіа покажуть суворого та непохитного Путіна Спасителя, котрий обіцятиме продовження боротьби з ворогами великої Росії. А може спалахне черговий конфлікт на кордоні з Грузією? Можливо, що кремлівські керманичі готують наступну газову війну з Україною. Не кажу вже про несподівані зникнення, побиття та арешти опозиціонерів та журналістів. Який сценарій розвитку ситуації підготують жуліки з КГБ, буде видно правдоподібно в новому році.

Андрій Сидор