Краматорські чорнобильці пікетують місьвиконком

Біля стін Краматорської міськради (Донецька обл) місцеві пенсіонери-чорнобильці, ліквідатори аварії на ЧАЕС, проводять щоденне пікетування з вимогами відновлення своїх соціальних гарантій.

Місцева влада, побоючись захоплення своїх службових приміщень, підсилила охорону екіпірованим спецпідрозділом  міліції.

Активісти наголошують,що в свій час саме представники Партій Регіонів, коли перебували в опозиції, заохотили їх відсуджувати свої соціальні гарантії в судах, щоб нашкодити Уряду Юлії Тимошенко. При цьому ПР не лише надавало тоді юридичну підтриму інвалідам-чорнобильцям,а й використовуючи свій вплив на судову гілку в Донецькій області, допомагала добитися позитивного вироку.

Зараз будучі при владі, Янукович, Уряд Азарова і їх Партія Регіонів, навпаки, тиснуть на суди, щоб не допустити вироків на користь ошуканих інвалідів.

Чорнобильці Донбасу пригнічені таким становищем, і вже каються, що в свій час були одною з головних агітаційних сил, на користь кандидата від Партії Регіонів Віктора Януковича.

Свій пікет обіцяють проводити щоденно з 10:00 до 12:00 під стінами Краматорської міськради, доки всі їхні вимоги не будутьвиконані в повному обсязі.
httpv://www.youtube.com/watch?v=W7CmNu_XD0I

Фото докладаю (подія 01.12.11р)
__________
Микола Ляхович

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair