Всенародна кампанія “Янукович, ми тобі “не завидуємо!”

Сумська обласна організація ВГО “Молодий Народний Рух” ініціювала всенародну кампанію “Янукович, ми тобі “не завидуємо!”

Кампанія розпочата як реакція на ухиляння Президента України від відповідей на запитання журналістів про резиденцію “Межигір’я”, зростання його особистого добробуту на фоні зубожіння українського народу та неоднозначні висловлювання на адресу журналіста Мустафи Найема у прямому ефірі Першого Національного телеканалу 20 грудня 2011 року.  Назва кампанії покликана максимально відтворити автентику живої мови Віктора Януковича.

 

22 грудня 2011 року активісти організації розклеїли плакати із гаслом кампанії на приміщеннях установ, які найбільше асоціюються в Сумах із особою Віктора Януковича: Сумська обласна державна адміністрація, Сумська обласна організація Партії Регіонів та Сумська обласна виправна колонія No. 116.

Молодорухівці закликають підтримати акцію по всіх містах України.

P.S. Усвідомлюючи багатогранність української мови, Молодий Народний Рух висловлює впевненість, що Служба безпеки України, Державна служба охорони та правоохоронні органи нас правильно зрозуміли…

Іван Крулько ,
Голова Молодого Народного Руху
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/ikrulko/a53198
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Comments are closed.