Янукович спробував вкрасти у нас День Свободи. У нього не вийшло

Громадянин Янукович В.Ф. видав “указ” №1209/2011 “Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат та професійних свят”, яким, зокрема, “постановив” щороку 22-го січня святкувати День Соборности і Свободи України, а також скасував указ свого попередника Віктора Ющенка  від 19 листопада 2005 року № 1619 “Про День Свободи”. Зроблено це нібито “з метою впорядкування відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят та на підтримку пропозицій громадян, громадських організацій”.

Скільки було тих “пропозицій громадян, громадських організацій” – це ми спитаємо, але варто зазначити таке:

1. Українці як святкували День Соборности щороку 22-го січня без Януковича та його указів (тим більш, що офіційно це свято давно встановлено ще указом Л.Кучми N 42/99), так і святкуватимуть надалі. Цього року – святкуватимуть так, приєднуйтеся.

2. Українці як святкували День Свободи щороку 22-го листопада – день початку Помаранчевої революції  – так і святкуватимуть надалі. Наступного року на Майдані, нас напевно буде куди більше.

Можна було б спробувати оскаржити “пацавате”,  як, можливо, сказав би Подерв’янський, рішення Януковича у суді, але, щиро кажучи, від того просто нудить, тим більш, воно добре демонструє, хто є ху. І хто боїться самої згадки про помаранчевий Майдан.

Янукович з пацанами хай собі святкують що хочуть, коли хочуть, а нам своє робить. Що ми святкуватимемо – від того персонажа не залежить

Олександр Северин

 

 

 

 

3 Comments

  1. ВСЕ ПРАВИЛЬНО – ВІД МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ ЗАЛЕЖИТЬ, ЩО І ЯК ЇМ СВЯТКУВАТИ, А ЦІ УКАЗИ ВІД НІ ПСА НІ БАРАНА МОЖНА ЛИШЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ЯК ПІДСТАВУ ДЛЯ ВИСМІЮВАННЯ НЕДОЛУГОСТІ ВИПАДКОВОГО ПРЕЗИДЕНТА. СЛАВА БОГУ, ЩО ЦЕ ВЩЕ 2012. НЕХАЙ ДЯКУЄ, ЩО ЩЕ ДОСИДІВ АЖ ТАК ДОВГО НА БАНКОВІЙ. АЛЕ ЗЛОДІЙ ЗЛОДІЄМ ЗАЛИШИТЬСЯ ДО СКОНУ. ДУМАЄ, ЩО ШВИДЕНЬКО ЗАМІТАЄ СЛІДИ СКАСУВАННЯМ ЗАКОНІВ ПОПЕРЕДНИКА. ТА НАВПАКИ ТІЛЬКИ СЕБЕ ЩЕ БІЛЬШЕ ВИКРИВАЄ.

  2. Подвійне почуття викликало у мене повідомлення про скасування Дня Свободи. Перше – гидко як від дотику до чогось огидного, і друге – здивування від того як же Віктор Федорович і Ко бояться навіть згадувати про той славетний час, коли люди побачили таку яскраву ілюстрацію свого прагнення до життя, гідного людини. Ну і звичайно дуже цікаво подивитись на тих громадян та громадських організацій до пропозицій яких так дослуховується громадянин Янукович В.Ф. До речі, він ще скасував низку указів свого попередника, так я чув по радіо. Що за низка?

  3. ЦЕ ВІН ДУЖЕ СЛУШНО ЗРОБИВ. ПРИНАЙМНІ МОЖНА СВЯТКУВАТИ НАШЕ СВЯТО НАРІЗНО ІЗ ЦИЄЮ ГИДОТОЮ.

Comments are closed.