Анонс фільму «Стежкою безкорисливої любові» та семінару «Українська рись»

Приходьте на показ фільму «Стежкою безкорисливої любові» і не втратьте можливість отримати позитивні теплі емоції та корисну, подекуди, неприємно вражаючу інформацію про українську рись.

Рятуючи своє потомство від нападу ведмедя, рись загинула, але захистила дитинча. Маленьку нетямущу рись підібрав лісник. Він приніс його до себе додому, вигодував і дав ім’я «Кунак». Кошеня починає досліджувати будинок лісника, потім околиці і ліс. Познайомився і подружився з собакою. Пройшов рік. Звістка про те що в будинку у лісника виросла рись, рознеслася по області. Ліснику пропонували за рись великі гроші, але друзів не продають.

Якось одного разу Михайловичу вдалося затримати компанію небезпечних браконьєрів. Злочинці отримали тюремні строки, але вирішили після виходу на волю помститися принциповому ліснику. Бандитам вдається проникнути в сторожку лісника і вкрасти Кунак. Рідкісну тварину вони продали в цирк…

Семінар проведе запрошений гість – Олена Тарасова, голова громадської організації «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля».

Приходьте до нас і ви не пошкодуєте про проведений з користю час)))

Перегляд фільму та семінар відбудеться 1го лютого о 18.00 в «Києво – Могилянській академії» в 3му корпусі в 213-а аудиторії (за адресою Г. Сковороди, 2)
Заходьте за детальною інформацією на сайт http://pryroda.in.ua/zk або телефонуйте на номер (095)6028606 (Марія)