На Рівненщині знову розфарбували Януковича

Чергова акція з розфарбування нинішнього Президента сталася в місті Костополі, що на Рівненщині. В ніч з 11 на 12 січня, невідомі закидали фарбою та яйцями білборд з новорічним привітанням Президента Віктора Януковича, який розташований біля місцевої спортивної школи.

За свідченням очевидців, о 20 годині ввечері 11 січня білборд був ще не пошкоджений, а вже о 13 годині 12 січня виявився понівиченим. І цього разу в хід пішла не лише фарба, а й яйця.

Дивує в цій події тільки те, що коли правоохоронні органи порушують права людини, майже ніхто не має сумніву, що жодного міліціонера не буде покарано, а коли громадяни таким чином висловлюють свою думку, проти них почнають порушувати кримінальні справи.

Разом з тим згадується, що на Львівщині обласна адміністрація розіслала розпорядження, згідно з яким на районних голів адміністрацій покладається відповідальність за стан білбордів із зображенням президента Віктора Януковича.

 Як відомо, 4 січня цього вперше сталася атака на білборд з привітання В.Януковича. Після цього, подібні акції також провели  у Чернігові, Києві, Запоріжжі, Рівненській та Закарпатській областях.

Зараз однією з громадських організацій оголошено громадянську акцію “Розфарбуй Януковича”.

З повагою, Олексій Сидорець

Голова праління РММГО «Фундація регіональних ініціатив»

Sidorets.om@gmail.com