“Разом Ми – Сила!”

22 січня 2012 року на Майдані Незалежності в Рівному  о 12:00 відбудеться акція “Разом Ми – Сила!” до Дня Соборності України.

Акція буде проходити за таким сценарієм :
– Збір активістів на Майдані Незалежності в Рівному о 11.40.
– Залучення до акції перехожих.
– Створення символічного ланцюга через весь майдан взявшись за руки.
– Виконання гімну України

Акція носить Всеукраїнський характер , та буде відбуватися в усіх  обласних центрах України під гаслом “Разом Ми –Сила!”
День соборності України — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.22 січня 1919р. у Києві на Софійській площі відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт Злуки (об’єднання) українських земель, засвідчений Універсалом про об’єднання УНР і ЗУНР в єдину Велику Україну  День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.22 січня 1990 року живий ланцюг утворений сотнями тисяч людей з’єднав Київ та Львів на пам’ять про цю подію. Офіційно – 400 тисяч, неофіційно – до 4 мільйонів наших співгромадян. Колись ми повторимо “Великий ланцюг” від давнього Херсонеса до Києва, від Ужгорода до Луганська. Це не тільки романтика. Це акт повернення українського духа в українське тіло, державотворчий акт.

Організатор заходу  Рівненський осередок ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив”  . Партнери заходу : ГР “Відсіч”,ХДСМ, Молодіжна рада “Наша Україна ”,Платформа “Яскраво”.
“ Наша мета: Неподільна Україна.”

Організатори  в Рівному інформують про акцію “Разом Ми – Сила” жителів міста та молодь , здебільшого через мережу інтернет ,та надіється на підтримку ЗМІ.

З повагою та надією

Координатор акції:
Примак Віталій
primakvit25@gmail.com