Сальдо прогнувся під Кабмін

Сьогоднішн новинна стрічка сайту Херсонської міської ради тішить черговим повідомленням у фірмовому стилі а-ля радянська передовиця:

Тарифи впорядковані

Виконавчий комітет міської ради на засіданні, що відбулося 24 січня, призупинив дію власного рішення від 20 грудня 2011 року №566 в частині встановлення та введення в дію тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкової території для населення по кожному будинку окремо, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
Таке рішення було внесено міським головою, враховуючи соціально-економічну ситуацію в місті, побажання та пропозиції, висловлені на міських громадських слуханнях, що відбулися 01 грудня 2011 року. Воно спрямовано на оптимізацію тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території, що установлені рішенням виконкому міської ради з 1 січня 2012 року та були наведені у додатку до нього.
Пункт 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.12.2011 №566 викладений у новій редакції, за якою діючі з 1 січня 2012 року тарифи на зазначені послуги відповідатимуть тарифам, що діяли в минулому році.
Встановлені тарифи наведені у додатку до рішення.
Крім того, Володимир Сальдо звернув увагу на неприпустимість нарахувань за ненадані послуги, навіть, якщо вони є в переліку послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкової території. Персональну відповідальність за це несуть профільний заступник міського голови Володимир Ярошевський та всі керівники департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

Звісно,  сльози умілєнія так і поспішають затулити очі, аби не бачити нещодавніх повідомлень на кшталт:
Николай Азаров пообещал разобраться с повышением тарифов на квартплату в Херсоне.

Але херсонські ЗМІ підкидають й нових шпильок в бік ініціативного міського голови, який несподівано, мабуть й для себе, з власного бажання запропонував виконкому згадане вище рішення. Виявляється, сьгоднішнє засідання було таємним, а, можливо, й заочним.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

1 Comment

  1. з чого всі узяли що хтось прогинався під когось там читко написано тарифи у першому додатку якщо хтось не розуміє цифр то я наведу приклад
    з2008р з 1м стягували з мене 1.1139 грн з 10112р планували 1.5695 грн а 210112р затвердили 1.5295 грн
    так в мене питання хто під кого прогнувся

Comments are closed.