Офіційні сайти влади падають і “зависають”

Помста за закриття владою файлообмінного ресурсу EX.ua?

Cпробувавши зайти зараз на офіційний сайт Януковича, ви, можливо, того сайту не побачите. А можливо побачите, але у вельми “висючому” стані.

Раніше така ж халепа сталася з офіційним сайтом МВС, чиї (МВС) співробітники вчора наказали довго жити улюбленому файлообмінному сайту мільйонів українців (а сьогодні, кажуть, ще й іншому).

А ще раніше у соціальних мережах з’явилися заклики до атак (як це зробити – ентузіастам нескладно дізнатися в інтернеті) на офіційні сайти пацанської влади у якости помсти за знищення того, що приносило людям радість, дозволяючи не лише закачувати і дивитися нові кінострічки, але і шукати і знаходити те, чого зараз у прокаті чи ще десь не знайдеш днем з вогнем.

“Піратів” (а до таких правовласники відносили і ex.ua) можна схвалювати, а можна не схвалювати. Очевидно одне – забороняючи людям “длубатися в носі” і при цьому живучи у поцуплених чи вишахраюваних межигір”ях, кончах-заспах, пущах-водицях тощо, їздячи кортежами, прихватизуючи берегі річок і морів, будуючи неофеодалізм і масово порушуючи людські та громадянські права, ця влада ризикує отримати “по повній”, коли проблеми з офіційними сайтами покажуться дрібницею.