“Ринковий” бєспрєдєл у Львові триває

На ринку “Привокзальний” адміністрація не допускає підприємців до своїх робочих місць, застосовуючи силу до підприємців та громадських активістів.

Зараз очікується приїзд міліції.

Прохання до журналістів приїхати на місце події! (ринок “Привокзальний”, вул. Горської, 2, біля павільйонів №17, 18)

Контактний телефон: +38067 7107479
Нагадаємо, вчора на “Привокзальному” відбулась чергова акція протесту проти репресій з боку адміністрації. В протестних діях впродовж 2011 року і до цього часу, підприємці відстоюють своє право власності на торгові павільйони, які незаконно захоплені адміністрацією ринку (ТзОВ «Привокзальний ринок»).

За останні кілька місяців на «Привокзальному» відбулася небаченого нахабства подія. Серед найманого органу — адміністрації ринку  — пройшов «переділ власності» майна, що було створене за кошти підприємців. Зокрема, колишнього директора Степана Кухара змінив новий —  Дмитро Ничипуренко. Але від цього стосунки між адмінісраторами та підприємцями тільки погіршилися.

У своїй безпосередній діяльності підприємці стикаються з постійними перешкодами: адміністрація ринку заблокувала підписання будь-яких договорів, є факти недопуску підприємців до робочих місць — тихцем навішуються замки на торгові павільйони, навмисно створюються аварійні неполадки в електромережі, безслідно «щезає» майно підприємців… 

Події часом розгортаються за межами здорового глузду. Так, профспілковій активістці Катерині Кобзар, яка на ринку з 1995 року, демонстративно перегородили доступ до робочого місця червоними стрічками. Крім того, адміністрація ринку ввела режим «внутрішньої безпеки» — ні зустрітися, ні додзвонитися.

Свіжий виток репресивних дій з боку адміністрації ринку почався після того, як Господарський суд Львівської області став виносити законні рішення по оплаті комунальних послуг підприємцями, причому за позовами, ініційованими адміністрацією.