Як у Тернополі медики бензин купляють

Низка медичних та освітніх закладів 6 лютого за результатами тендерів уклали угоди на постачання автомобільного палива в 2012 році по цінам, відмінних від ринкових. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть Наші гроші.
Комунальний заклад Тернопільської райради «Тернопільське районне територіальне медичне об’єднання» за 1,35 млн грн. придбав у ПП «ОККО-Бізнес» бензин А-95 – 10000 л, А-92 – 40000 л, А-80 – 40000 л; дизельне паливо – 20000 л. Середня вартість палива склала аж 12,24 грн./л!
Всім, хто купує пальне відомо, що мережа ОККО є однією з найдорожчих, але навіть там не знайдеш бензину за 12 грн, – пише За Збручем. Нагадаємо, що очолює Тернопільське районне територіальна медичне об’єднання відомий козацький генерал, депутат обласної ради від УНП Ігор Вардинець. В минулому “підприємливий” козаченько був радником президента України Віктора Ющенка, а зараз, кажуть, нагострив лижі до Верховної Ради. До речі, для поїздок по роботі генерал-хорунжий послуговується не найгіршим японським джипом “Паджеро”, який його медичний заклад орендує … у самого Вардинця! Як такі витівки терпить обласне медичне начальство, залишається великою загадкою.