З чиєї подачі діють аферисти котеджного містечка «Олімпік Парк»?

13 лютого о 13.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція постраждалих від будівельних афер інвесторів будівництва на тему:

«З чиєї подачі діють аферисти котеджного містечка «Олімпік Парк»?

Обговорюватимуться питання:

«Хто стоїть за аферистами проекту «ОлімпікПарк»? Чому Апеляційний суд Київської області бере на себе відповідальність, скасувавши законнета обґрунтоване рішення  Макарівського районного суду Київської області  від 06.12.2011 року? Хто дав вказівку начальнику  Відділу Державної виконавчої служби  Печерського  районного управління юстиції в м. Києві  про скасування накладених Макарівським районним судом Київської області арештів на нерухоме і рухоме майно відповідачів ТОВ «Траверз- Буд», ТОВ «Девелоперська компанія «Європа», Дмитрієва  Олександра  Петровича, Лагуна Миколи Івановича, винесених в якості забезпечення позовних вимог по  цивільних справах інвесторів  котеджного містечка? Чому в нашій країні можливо скасувати арешт без жодних на те підстав? Яке місце займає у цьому ланцюжку народний депутат В.Лукьянов?»

Учасники прес-конференції :

Голова Правозахисного руху «Взаємодопомога» Віктор Медвідь, голова громадського об’єднання «Олімпік-Парк» Олег Хаврук, експерти та потерпілі від афери будівельних компаній Олександр Казанцев, Сергій Сацюк, Олег Мартинюк тощо.

Детальніша інформація:

 (063)041-67-88

http://www.patriotizm.org