Кремлівська містифікація

Передвиборча кампанія перед президентськими виборами в Росії закінчується. І зразу виникає питання, кому вона потрібна? Так відомо, що переможе перший КГБіст світу В. Путін. Вибори без вибору. Цирк, велика містифікація, пародія – ось як коротко та точно можна назвати президентські вибори в Росії. Це не тільки витрачання державних коштів, але неповага до російських громадян.

Кремлівська пропаганда виявилася примітивною. Путін та його лакеї знов лякали співвітчизників ворогами з Заходу та ліберальною опозицією (стара пісня з радянських часів). Знову можна було почути про хаос, катастрофу та криваву війну у випадку, як президентом Росії не стане теперішній премєр-міністр.

Після перемоги Путіна не можна буде позаздрити свідомим російським громадянам, які мали досить політиків з партії жуліків та злодіїв і які вийшли на вулиці протестувати. Не можна буде також позаздрити пересічним громадянам, які живуть на провінції в нужді, бо в їхньому житті нічого не змінится. Не можна буде водночас позаздрити сусідам Росії, яких чекатиме черговий економічний шантаж, брутальне втручання та наступ російського шовінізму.

Андрій Сидор