Обережно! ПокраЩено!

Відділ освіти Пролетарського району Донецька закупив у ТОВ «Монблан» цукор по ціні близько 12 грн. за кілограм. А для освіти сусіднього Будьоновського району Донецька цей цукор коштував лише 9 грн. Це при тому, що в торговій мережі міста цукор вільно продається по ціні 7,39 грн. за 1 кг.

Пікантність ситуації в тому, що ТОВ «Монблан» належить депутату Донецької обласної ради Василю Назаровичу Бубці, рідному брату легендарного Сергія Бубки, народного депутата України, багаторазового чемпіону світу з прижків у висоту з жердиною. Всі від Партії регіонів.

Але це все зернятка. Приморська сільська рада Новоазовського району Донецької області, підписала 24 лютого контракт на закупівлю газу у ПАБ «Маріупольгаз» по ціні 870 доларів США за 1 тис.м.куб.газу, що у двічі дороще за імпортовану з Росії ціну на газ у 415 доларів США. Це при максимально допустимій НКРЕ ціні у 589 доларів США, або 4716 грн. за тисячу кубометрів. Опалюватися повинні були: сільрада, сільський дитячий садочок і будинок культури.

Як добре, що в усьому винні «папєрєднікі» і «кровососі»!.

Як добре, що «посадили» Юлію Тимошенко і Юрія Луценка!

Справедливість перемогла!

Одним словом: «Покращення життя вже сьогодні!»

Received From: Yuriy Romanyuk Date: Sat, 03 Mar 2012 16:40:59 +0200

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.