Покази в справі Завадського вибивають “ім’ям Індило” (+документи)

«Це вже певна «фішка» в Шевченківському райуправлінні міліції на Герцена», – говорять адвокати на підставі заяв затриманих.

Ти знаєш, що було з Індило? – кричали правоОХОРОНЦІ і п’ятеро продовжували бити по голові черевиками Ігоря Завадського, коли вже він втратив свідомість після падіння на підлогу. Чи буде він бачити, бо швидше за все пошкоджена сітківка ока, можуть встановити лише лікарі, якщо протягом 5-7 днів зробити обстеження та операцію.

Мабуть саме про такі «пояснення затриманих» говорила прес-офіцер Шеченковського райуправлення міліції Наталія Калиновська. Адже ні Ігор Завадський, ні його концертний адміністратор не підписали жодних документів у відсутності адвокатів, а допустили правозахисників лише на 5-ий день, коли синці та криваві садна трохи зійшли, а поламані ребра на око не побачити.

Незабаром ми оприлюднимо скани заяви Завадського про тортури.

Заяви потерпілих збирають іншими методами. Але теж без адвокатів, а часом й у відсутність батьків.

На запитання журналістів, на підставі чого порушили справу, згідно заяві дітей чи батьків або внаслідок оперативних розробок, начальник Головного слідчого управління МВС Василій Фаринник відповів : «Но, чтобы вы знали, уже есть и заявления…» Про це більше тут http://fakty.ua/147413-neizvestnye-potrebovali-chtoby-my-s-muzhem-skazali-milicii-chto-zavadskij-razvracshaet-nashego-rebenka

Оригінали заяви потерпілого. Для тих, кому нецікаво читати рукопис, ось розшифровка тільки одного речення.

‎”…в начале второго ночи сняли с меня наручники и захотели снять отпечатки пальцев. Я отказался и на меня с большой силой начало оказываться моральное давление (оно и не прекращалось с момента задержания): запугивания, оскорбления, звонок в ИВС с просбой определить меня на 3 дня в камеру где меня опустят и будут издеваться. Когда это на меня не подействовало, сотрудник Ростислав заломил мне левую руку и начал поднимать её выше вверх, потом подбежало ещё 4-е сотрудника и начали меня избивать. Я кричал на весь голос, сбежало много других сотрудников, потом один из избивавших схватил меня за яички и начал с силой их сжимать до бешеной боли – я орал, потом меня сбили с ног и я упал лицом вниз, ударившись головой об пол, потеряв при этом на время сознание, очнулся я от ударов ногами…”

 

 

 

Підписатися на захист Ігоря Завадського можна тут http://www.onlinepetition.ru/igorzavadsky/petition.html

6 Comments

  1. Где же известные деятели культуры и шоу-биза?Свою дупу прикрывают! На его месте, господа трусы , и вы когда-то окажитесь.И вам никто не поможет в борьбе с брутальным свавиллям!

  2. Люди,
    підписав петицію, але що це за маячня з можливістю підняти мій підпис за 90 руб??? Що це за комерція у ТАКІЙ справі???

  3. Мені цікаво, чому пресс-служба МВС прожжужавши всім вуха 11-ма епізодами розбещення неповнолітніх (ст. 156 КК України), з яких кримінальну справу порушено чомусь тільки по 5-ти епізодах, мовчить, що Завадському інкримінують ще й набагато більш жахливий злочин – згвалтування неповнолітніх (ст. 153 КК насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), обвинувачення в якому йому пред’явлено ще тиждень тому. По двох епізодах: 1-й – за 2009-й рік і 2-й – осінь 2011-го року.

    Зрозуміло, чому мовчить захист – виключно з міркувань безпеки підзахисного, звинувачення по такій статті – це достроковий вирок в СІЗО. Майже завжди. Але не в цьому випадку. Звинувачення настільки абсурдне, що Завадський не побоявся озвучити його співкамерникам, а от речники МВС посоромилися зізнаватися в такому на камери. Дивно, чи не так?

    – (Е.З.) Річ в тім, що ще 29.03 було пред’явлено обвинувачення також і по 153-й статті, проте з міркувань безпеки підзахисного, захист не оприлюднював цю інформацію. (Ви розумієте, як до цього ставляться в СІЗО). Але Ігор вирішив розповісти співкамерникам про це самостійно. І виявилося, що абсурдність пред’явлених звинувачень настільки очевидна, що їм ніхто не повірив. Я думаю, що речники МВС замовчують це з цієї ж причини – обвинувачення в ст. 153 настільки очевидно абсурдне, що підриває навіть залишки довіри громадськості до обгрунтованості обвинувачень у 156-й статті

  4. О, ещё и сестрёнка чья-то из несосотоявшихся жертв соблазна высказалась (где-то в сети мелькало сообщение), как будто лично видела и слышала, как
    Завадский обхаживал её брата! На каких идиотов рассчитана такая лапша?
    Кто ещё не читал, посмотрите “Макаров, Рябов и Тапия как зеркало русской
    педоистерии” Евгения Бойко. По-моему, это что-то проясняет.А вообще, нас
    и без педофильских сенсаций вдавливают в дерьмо по самые уши. Да, насчёт
    Завадского не слишком ли густо наложили красок – и нетрадиционная ориентация, и педофилия… Да, слухи были, что голубой – кого теперь этим
    удивищь? – да и дело личное, и кто кому свидетель, но о ДЕТЯХ разговора тогда не было! А нынче массированная атака понадобилась, стало быть. Надо
    вытаскивать человека.

  5. Конкурент чимось не догодив Я.Табачнику? Я із “гоєм” Ігорем Завадським. Тепер Ви побачили кому догоджає і захищає влада при допомозі “озброєного загону українського народу?”

Comments are closed.