Студенти виступають на підтримку Ректора

Львівський національний університет імені Івана Франка

 

                     Прес-центр

6 березня 2012 року                                                                                     Львів

 

«Лиш боротись – значить жить!»

(Студенти виступають на підтримку Ректора)

 

Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка обурені  провокаційними діями  Міністерства освіти і науки,  молоді та спорту України щодо Ректора Івана Вакарчука, який відстоює позицію Університету та інтереси студентів правовим шляхом.

У Львівському національному університеті імені Івана Франка рішення приймаються колегіально на засіданнях ректорату чи Вченої ради Університету, членами яких уже кілька років поспіль є студенти і саме їхня думка є пріоритетною. Про це свідчать численні зустрічі з трудовим колективом Університету, зі студентським урядом, профспілковим комітетом студентів. Іван Вакарчук готовий вислухати кожного і не має значення де – у своєму кабінеті, в коридорі чи на вулиці. І, протягуючи руку, як знак вітання, демонструє не лише банальну людську ввічливість, а й широту власної душі, адже однаково поважає і професора, і студента. Залучивши до прийняття рішень студентський актив, передусім із ним обговорив проблему, що склалася з виплатою індексацій.

Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка вимагають скасування  незаслуженого оголошення догани й вибачення з боку Міністерства освіти і науки,  молоді та спорту України та висловлюють свою підтримку Ректорові Івану Вакарчуку, який дбає і думає передусім про студентів, створюючи всі умови для здобуття якісної освіти на європейському рівні у шані до власних українських традицій.

 

Студенти

Львівського національного

університету імені Івана Франка