Сини «свободівця» Блавацького хуліганили в Fashion Club, – міліція

Синів депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайла Блавацького притягнули до адміністративної відповідальності за «дрібне хуліганство» у приміщенні львівського нічного клубу Fashion Club.
Про це ZAXID.NET повідомили у Львівському міському управлінні міліції. В інформації вказується, що з заявою про хуліганські дії А. Блавацького і П. Блавацького у нічному клубі до міліції ще 11 лютого звернувся керівник служби безпеки ТзОВ «Фієста-Фантастика» Ю. Волковський.

«За результатами розгляду звернення по даному факту прийнято рішення про відмову у порушенні кримінальної справи на підставі ст. 6 п.2 Кримінально-прцесуального законодавства України за відсутністю складу злочину», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше з’являлася інформація про те, що сини Михайла Блавацького вчинили у нічному клубі бійку.

Нещодавно на прес-конференції «свободівці» вкотре заявили, що на них чинять тиск – зокрема, і через дітей. Цікаво, що Михайло Блавацький ще раніше заявляв, що його намагаються шантажувати, звільняючи одного з його синів з Львівської митниці.

А голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський назвав переслідуванням інтерв’ювання його доньки одним із телеканалів.

Джерело: ZAXID.NET