Вшанування пам’яті Великого Українця

25 березня 2012 року, о 12 годині відбудеться вшанування пам’яті Великого сина України, борця за її незалежність В’ячеслава Максимовича Чорновола. Акція пройде біля меморіальної дошки пану Чорноволу, яка розташована на тому будинку, в якому він провів останній день свого земного життя. Цього року виконується 13 років з дня трагічної і невипадкової смерті В’ячеслава Максимовича.
Та в цей день патріотичні сили віддадуть шану не лише йому, а й його музі, вірній дружині Атені Пашко, яка пішла з життя 21 березня цього року.
Організатором акції виступила ГО «КВІС», також до акції долучились Кіровоградська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та «Народний Рух України».
Запрошуємо усіх патріотів та тих, для кого В’ячеслав Чорновіл і досі залишається символом боротьби та віри за світле майбутнє України, приєднатись до нашого заходу.
Також запрошуються журналісти.

Прес-служба ГО «Komitet Bigнobлeння Ictopuчнoї Cnpabegлubocti – KBIC»

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.