За роздавання листівок молодь Рівного буде затримана у вівторок

27 березня 2012 року на Майдані Незалежностівм. Рівне о 11:00 відбудеться акціяМіліція – досить клеїти молодь на знак підтримки херсонських студентів, яких правоохоронні органи переслідують через розклеювання листівок із «неправдивими», на їх думку, чутками про Президента України Віктора Януковича.

Акція, яку будуть проводити активісти молодіжних громадських організацій-ініціаторів системи МАМА у місті Рівному буде проходити в такому форматі:

10.50 – збір учасників

11.00 – початок родачі та розклеювання литівок

11.15 – Театралізоване дійство «Правоохоронні органи затримують учасників акції»

Учасники акції солідарні в тому, що право на свободу слова є невід’ємним правом навіть таких безправних осіб, як студенти. І їх МАМА не буде мовчати.

Організатор заходу МАМА – система колективної безпеки молоді від політичних переслідувань, створена за ініціативою молодіжних громадських організацій та рухів.

Аналогічні акції в цей день синхронно відбудуться в таких містах: Київ, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Київ, Луганськ, Львів, Миколаїв, Котовськ, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці, Мукачево, Ужгород, Севастополь, Хмельницький.

Наша метадотримання наших прав.

Після акції, журналісти зможуть поспілкуватися з організаторами акції.

 

З повагою та надією

Координатор акції:

Сидорець Олексій

Член ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив»

098-88-125-44

Радо надамо відповіді на Ваші запитання.

Детані на сайті – http://fri.rv.ua/8-hromada/1-za-rozdavannia-lystivok-molod-rivnoho-bude-zatrymana.html