Завтра в Полтаві “готуватимуть намет навесні”

Прес-анонс акції

“Готуй намет навесні”

Дата та час проведення: 29 березня 2012 року з 14:30-16:00;

Місце проведення: вулиця Жовтнева, 13/28 (поруч із ЦУМом);

Орієнтовна кількість учасників – 50 чоловік.

“Готуй намет навесні” – під таким гаслом в Полтаві буде проведена акція, яку ініціювали молоді активісти в рамках молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Участь візьмуть молодь опозиційних Партій «Фронт Змін», «Свобода», «Батьківщина». В цей же час подібні акції пройдуть по всій Україні.

Активісти на швидкість розіб’ють намети, та визначать переможця.

Наразі молоді лідери вважають, що з приходом весни, оголошення виборів, підготовки до ЄВРО та загостренням житлової кризи, наметова тема стала надзвичайно актуальною!

       Акція є логічним кроком напередодні великого літа, де “активісти планують серію молодіжних таборів, походів та змагань, щоб підготуватися до виборів 2012 року. Але не тільки літом і виборами житиме молодь в цьому році, у кожного різні інтереси, але за будь-яких випадків намет стане в нагоді. То ж в кого нема наметів, поспішайте, а то під вибори ціни піднімуться.

         У нас така влада, що взагалі можуть заборонити продаж наметів. Проти всіх законів логіки, у нас сидять в тюрмах політв’язні, молодь стимулюється до виїзду з країни, молодіжну політику відкинуто на задвірки, президент будує Межигір’я, замість доступного житла, тому у молоді єдиний вихід – спротив, а намет це наш інструмент !

           Намети стануть в нагоді цього року всім, особливо студентам гуртожитків Києва та інших міст, адже під шумок чемпіонату ЄВРО їх планують виселити з гуртожитків.

Всім відомо, що наразі єдине доступне житло для молоді – це намети !

        Активізація молоді, яку можна спостерігати останнім часом, вселяє надію в завтрашній день України. Наші акції “Покажи червону картку Януковичам”, “Готуй намет навесні”, створення і розгортання кампанії ВСТАВАЙ!, а також акції херсонських студентів, протести миколаївських громадян та інші події, яскраво засвідчують, що країна прокидається з зимової сплячки. Молодь має шанс змінити ситуацію, і у неї все може вийти успішно.


Учасники Молодіжної кампанії ВСТАВАЙ !

Координатори молодіжних організацій Партій:

ПП «Фронт Змін» – Олександр Буцький

ВО «Свобода» – Роман Чабановський

ВО «Батьківщина» – Василенко Лідія

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.