Безпека дітей сьогодні в наших руках

У рамках пропагування безпеки руху в Чернігівській області Центр «Доброчин» проводить акції з навчання як бути помітним в темряві та розповсюджує світлоповертаючі елементи (флікери).
Першою школою в м. Чернігові, яка зацікавилася новими для України європейськими віяннями, стала міська спеціалізована школа № 2. ЇЇ очолює Тамара Касаткіна, педагог зі стажем, людина, яка всю свою душу віддає дітям. Усвідомлюючи своєчасність та необхідність забезпечення безпеки своїх учнів, як пішоходів, в темну пору доби, директор залучила фахівців громадської організації Центр «Доброчин» до проведення акції в школі.
Перемови тривали недовго і вже 5 квітня 2012 року Олександр Підгорний, керівник Центру «Доброчин», волонтери організації та представники ДАІ Чернігівщини завітали до школи.
В актовому залі школи відбувалося веселе дійство, під час якого учні молодших класів змогли в ігровій формі отримати знання по культурі «бути видимим у темряві». Кожен учень отримав свого власного «світлячка», а класні керівники – інформаційні матеріали та плакати по безпеці руху.
Активну громадянську позицію по проведенню такого заходу проявили депутати Чернігівської міської ради – Ковальов Олександр Олександрович, керівник ТОВ «Чернігівська Автомобільна Компанія» та Тамара Іванівна Касаткіна, директор Чернігівської школи №2.
Безпека дітей сьогодні в наших руках та в нашому спільному бажанні зробити їх життя по можливості безпечним, радісним та щасливим.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.383741878323381.93322.182407178456853&type=1