Порно-ролик з вчителькою до Євро-2012 з англійськими помилками коштував як кліп Меладзе

Вартість виготовлення рекламного відеоролику «Вчителька», який днями вийшов в ефір українських телеканалів для реклами Євро-2012, склала понад 1,2 млн грн.  Про це повідомлялось в «Віснику державних закупівель».

Кліп «Вчителька» днями вийшов в ефір українського ТВ. Як з’ясувалось його зроблено з помилками.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=VFojKBUojZ8

Під час озвучення слова «hotel» теж допущена помилка: вчителька робить наголос на першій частині слова, тоді як англійці – на другій.

«Англомовний телеглядач почує саме те, що вимовляється – а саме слово «whoretel», що означає не що інше як бордель», зауважує «Обком».

Півхвилинний ролик зображує вчительку, яка заходить в клас і спершу називає англійською слова stadium (стадіон), street (вулиця), hotel (готель).

На запитання учнів, як буде англійською слово «футбол», викладач відповідає «a football», хоча в англійській мові артикль «а» перед видом спорту «футбол» не ставиться.

Виготовлення кліпа в вересні 2011 року було замовлено ТОВ «Фаст Форвард Пост Продакшн» в рамках серії «Ми чекаємо на Євро» з п’яти роликів «Будівельник», «Покоївка», «Вчителька», «Офіціанти» та «Фінальний». Вся серія коштувала 6,15 млн грн.

Засновниками ТОВ «Фаст Форвард Пост Продакшн» є композитор Єгор Олесов, музичний продюсер Євген Ступка (у минулому гендиректор телеканалу «MTV-Україна») та директор фірми Юрій Ставнічук.

Для порівняння, кліп Валерія Меладзе на пісню «Небеса» коштував аналогічну суму $150 тис. В цьомукліпі Меладзе у образі вампіра страждав на любов до героїні Лізи Боярської. На відміну від 30-секундної «Вчительки» кліп Меладзе має понад 5 хвилин і його режисером був відомий кліп-мейкер Алан Бадоєв.

http://nashigroshi.org/2012/04/17/porno-rolyk-z-vchytelkoyu-do-evro-2012-z-anhlijskymy-pomylkamy-koshtuvav-bilshe-miljona/

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair