У центрі Дніпропетровська пролунали вибухи: є жертви, в місті паніка, не працює мобільний зв’язок

У Дніпропетровську близько 11:40 на трамвайній зупинці, напроти Оперного театру, вибухнула урна.

На місце події прибули співробітники МНС, міліції й “швидкої” допомоги, передає 34 канал.

“Вибуховий пристрій був закладений або в трамвай, або в урну, оскільки її рознесло в різні сторони. Вся зупинка ушкоджена. У трамваї вибиті шибки”, – зазначив очевидець, слова якого наводить ІА ” МІСТ-ДНІПРО”.

Як повідомляється, у результаті вибуху постраждало кілька людей: одну жінку затисло в машині вибуховою хвилею, швидка надає допомогу ще двом жінкам і одному чоловікові.

У трамвая, який був на зупинці, вибухом вибило скла. Осколками зачепило людей і проїжджаючі мимо автомобілі.

Зараз рух трамваїв припинений. Зараз територія оточена, на місці працюють спеціалісти.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи міліції, СБУ, МНС та медики. За попередніми даними від вибухів постраждало 9 осіб.

За попередніми даними, постраждали близько 10 осіб. У людей осколкові поранення рук, ніг, численні порізи. Двох важких відвезла швидка.

Через 40 хвилин після вибуху на перехресті вул. Сєрова й проспекту Карла Маркса в місті прогримів ще один вибух біля кінотеатру “Родіна” (“Панорама”), передає сайт Vgorode.ua. За попередніми даними, вибухнув невстановлений предмет, який знаходився в урні для сміття. Від вибуху постраждало 3 особи.

О  12:45  зна проспекті К.Маркса пролунав  третій вибух. За інформацією “Днепропетровск. Комментарии” він відбувся в районі “Родіни” чутний голосний вибух осторонь парку Глоби. Наявність постраждалих та обставини вибуху з’ясовуються.

Близько 13.00  у центральній частині Дніпропетровська ставсячетвертий вибух, зазначає видання.

 

Фото тут http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/27/6963592/

 

У центрі Дніпропетровська не працює мобільний зв’язок.

Як повідомляють “Дніпропетровськ. Коментарі” з місця подій, з центру Дніпропетровська неможливо нікуди додзвониться.

Можливо базові станції в цьому районі перевантажені через високу кількість дзвінків. Люди телефонують своїм рідним і друзям, щоб з’ясувати чи в порядку вони.

Також за однією з версій, зв’язок був відключений силовиками. Щоб запобігти посилці сигналу на можливі вибухові пристрої

————-

Госпіталізовано 25 людей

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair