Сергій Жадан уточнив, якою буде його участь у виборах (ОНОВЛЕНО)

Письменник Сергій Жадан планує лише голосувати під час парламентських виборів восени цього року. Про це він зазначив у зверненні до ЗМІ, які з посиланням на його інтерв`ю 5-му каналу повідомили, що Жадан розглядає можливість політичної кар`єри.

«Зворушливо, що мій імовірний намір прийти й проголосувати на наступних парламентських виборах був потрактований вами як бажання долучитись до того дерибану, котрим є український парламент. Оскільки ви подали не надто достовірну інформацію, дуже прошу вас повідомити ваших читачів – я не мав і не маю наміру брати участь у виборах у якості кандидата в депутати, оскільки вважаю вітчизняний парламентаризм великою вигрібною ямою», – зазначив письменник.

Раніше під час ефіру ток-шоу «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» на 5-му каналі Сергій Жадан сказав, що братиме участь у парламентських виборах: «Мабуть я піду. Я притримуюсь ідеології анархізму, що будь-які вибори – це велика маніпуляція і це в принципі зло, але це компроміс із самим собою».

«Телекритика»

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

1 Comment

  1. Сергій Жадан спростовує інформацію про балотування до Верховної Ради

    Сергій Жадан не має наміру балотуватися на наступних парламентських виборах, які відбудуться восени 2012 року. Про це йдеться у заяві письменника, яку він розповсюдив.

    Дорогі брати і сестри, шановні журналісти.

    З великим інтересом дізнався сьогодні з Ваших новин про своє нібито бажання балотуватися до Верховної Ради. Зворушливо, що мій імовірний намір прийти й проголосувати на наступних парламентських виборах був потрактований Вами як бажання долучитись до того дерибану, котрим є український парламент. Оскільки Ви подали не надто достовірну інформацію, дуже прошу Вас повідомити Ваших читачів – я не мав і не маю наміру брати участь у виборах у якості кандидата в депутати, оскільки вважаю вітчизняний парламентаризм великою вигрібною ямою.
    З повагою, Письменник Сергій Жадан.

    http://bukvoid.com.ua/events/bookmarket/2012/05/20/184610.html

Comments are closed.