ставши свідком шахрайських дій члена партії ВО«Свобода», депутата четвертого скликання Броварської міської ради Кузик Петра Миколайовича 1979 року народження, мене мучать докори сумління стосовно політичної сили, яку я підтримував весь цей час.

До теперішнього часу на виборах до різних органів влади та місцевого самоврядування, я був виборцем партії ВО «Свобода». Але ставши свідком шахрайських дій члена партії ВО«Свобода», депутата четвертого скликання Броварської міської ради Кузик Петра Миколайовича 1979 року народження, мене мучать докори сумління стосовно політичної сили, яку я підтримував весь цей час.

Кузик П.М. є директором, засновником разом з дружиною Кузик Оксаною Миколаївною 1975 року народження, ТОВ «ТВК зовнішня реклама», що знаходиться за адресою м. Київ вул. Межигірська 17, кв. 2.

Кузик П.М. наживається шахрайським шляхом на підприємствах, які надають поліграфічні послуги, послуги з виробництва зовнішньої реклами та виготовлення дизайну.

Для власного збагачення Кузик П.М. використовує заздалегідь підготовлений план шахрайських дій по відношенню до рекламних підприємств. А саме: розміщує невеликі замовлення на підприємстві, яке має власне обладнання з виготовлення поліграфічної продукції, так як ТОВ «ТВК зовнішня реклама» власного обладнання не має. Після отримання виготовленої продукції розраховується готівкою за зроблене замовлення. Таких замовлень робить декілька, для того щоб зарекомендувати себе як постійного, платіжно-спроможного покупця. Після цього розміщує замовлення на значну суму. Згідно домовленості кошти перераховує на рахунок виконавця, після отримання виготовленої продукції, протягом трьох банківських днів.

Для отримання виготовленого замовлення надсилає кур’єра з підробними документами, дорученням від ТОВ « ТВК зовнішня реклама». Таким чином заволодівши продукцією, збуває її покупцю який її замовляв, та отримує готівкою надприбутки. Не сплачує при цьому кошти виробнику та податки державі.

Виробник через три банківські дні, неотримавши кошти від ТОВ «ТВК зовнішня реклама» звертається з претензією, на яку отримує відповідь, що ТОВ «ТВК зовнішня реклама» замовлення не отримували і доручення на отримання продукції не виписували. Таким чином довести в судовому порядку, що продукція відвантажилась ТОВ «ТВК зовнішня реклама» неможливо, так як Кузик П.М. приймає замовлення та відвантажує його своїм покупцям через посередників, яких в подальшому правоохоронні органи встановити не можуть.

Така діяльність дозволяє Кузику М.П. отримувати надприбутки несплачуючи податки, та жодної копійки виробникові за виготовлення поліграфічної продукції.

Всі замовники Кузик П.М. розраховуються готівкою через посередників. Кузик П.М. наводить своєму покупцеві практичні приклади, що якщо вони розрахуюється готівкою, то замовлення, яке розміщується, буде коштувати значно дешевше. Авжеж, він має можливість надати таку ціну, яку не зможе надати жодне добропорядне підприємство.

Ошуканих підприємств в м.Києві, десятки. Одним із ошуканих підприємств є ТОВ «7 філія ЦСТРИ» м. Київ вул.Боженка 86 б.

На мене находить жах, як такі люди як Кузик М.П. потрапляють до влади.

Кузик М.П., будучи депутатом четвертого скликання Броварської міської ради, був членом комісії з питань освіти, науки, культури та релігії. Що доброго така людина може закласти в освіту наших дітей, науку, культуру, релігію нашого народу.

Зрозуміло, що Кузик М.П. рветься до влади заради депутатського мандату, який йому надасть недоторканість, ширма для незаконої діяльності та власного збагачення.

Я задаю питання собі, як колишньому виборцю, голові ВО «Свобода» та іншим виборцям цієї політичної сили, що така людина робить у Вашій політичній силі? Які фунції здійснює Кузик М.П., будучи членом ВО «Свобода»?

Він шахрай.

Внески які робить Кузик М.П., як член ВО «Свобода» здобуті злочинним шляхом.

Чи відомо голові ВО «Свобода» про злочинну діяльність Кузик П.М.?

Олесь Панков, для “ОРД”

З коментарів на сайті ОРД:

22.03.2012 9:02 Броварчанин

Мы, Броварчане, такого деятеля как Кузык, будем помнить ещё долго. за время своего “депутатства” в Броварах, он занимался спаиванием людей, злоупотребляющих алкоголем, с целью завладеть их земельным участком. Так-же подсовывал на подпись одиноким старикам дарственные, при этом говоря, что расписываются за материальную помощь. Для этого деятеля мошенничество — это промысел! Другим способом зарабатывать деньги он уже не может! Все эти оборотки он проворачивал через местного нотариуса, она тоже член “Свободы”. Каким образом этот деятель стал депутатом в Броварах — никто не знает, так как за него никто не голосовал.

22.03.2012 13:08 из броваров

Харашо шо подняли эту го, этого кидалу под флагом свободы. Справедливость есть, хоть кто то не побоялся про него написать. Спасибо автору.

22.03.2012 13:57 13

Я занимаюсь рекламным бизнесом, и также пострадал от мошейника Кузика П. То что, я узнал из этой статьи меня очень поразило, “Каких приступных маштабов Вы досстигли”. Мало того, он еще и член партий “Свобода”, бывший депутат Броваров!!!!! “Свобода” куда Вы смотрите.Вы пригрели змею на груди, он Вас топчет в грязь. Меня также интересует позиция которая будет избрана “Свободой” в отношений Кузика П. То что Кузик П., мошейник я к сожелению убедился лично. Блогодоря этой статье узнал его полное Ф.И.О., обезательно обращюсь в милицию.

22.03.2012 14:19 Броварець

Знаю такого кидалу! Те, що він в Броварах перекидав більшу частину бабусів та дідусів на земельні ділянки — це я загальновідомий факт. Проте таких “Чесних” та відкритих запроданців підтримують нотаріуси, зокрема Бруфенська Ганна, які підписують липові документи від імені таких бабусів та дідусів. І є такий, цікавий факт, що вона також, і як це не дивно, є члено Свободи! І можливо вона і була нормальною лта чесною людиною, доки не зв’язалась із тим кидалою Кузиком. Але ж, “з ким поведешся так тобі і треба!” Колись я хотів заступитись за свого сусіда, який став жертвою Кузика — кидали, після чого в мою адресу послідували від Кузика погрози, по типу того, що Свободівці спалять моє житло та виріжуть всю мою рідню. Велике і щире ДЯКУЮ Тягнибоку і Свободі, що привели бандюг до влади в Броварах!!!! Та від яких ще не скоро відчистить своє ім’я Свобода. Таких падлюк, як Кузик жодним пряником не виманиш на інші хліба! Одним словом СВободу від таких Свободівців!!!!!

22.03.2012 14:43 пострадавшие

ООО”ТВК наружная реклама” воглаве с Кузик Петром существует лиш для обналички денег.То что Кузик кидало знает половина рекламщиков Киева.Если этот амаральный УРОД предложит обналичить деньги под низкий процент знайте как только деньги зайдут на его щета он изчезнет. Делайте выводы из чужих ошибок.

22.03.2012 22:44 Олесь

Перед выборами уже не Кузик а партия Свобода будет предлагать под низкий процент потери обналичиться, тока у Тягнибока другие суммы. ))) Это и есть СВОБОДА кидать кого хочешь. )))

23.03.2012 13:00 дизайнер

Делал этому кидале Кузику дизайнерские макеты. Я роботу выполнил, передал макеты ему, но денег не получил до сих пор.