Ірина Луценко: Янукович вдається до самонавіювання

Обмеження у коментарі щодо справи екс-міністра Луценка словами «любить – не любить» говорить про наднизький рівень культури та освіти президента України. Так дружина екс-міністра Ірина Луценко прокоментувала слова В.Януковича щодо кримінальної справи проти її чоловіка.

«Президент, маючи низьку культуру спілкування і слабеньку шкільну підготовку по формулюванню і донесенню до суспільства думок, не зовсім вдало висловився щодо справи мого чоловіка. Думаю, це можна йому пробачити, знаючи про його важке минуле. Ну що взяти із людини з низьким інтелектуальним рівнем?», – зауважила Ірина Луценко.

«Складається враження, що Янукович займається самонавіюванням, що, можливо, таки Луценко у чомусь винний», – припустила Ірина Луценко. – «Проте елементарне невміння формулювати свої думки видає його  – Луценко невинний».

Ірина Луценко упевнена, що такі заяви Янукович робить із розпачу, бо «не може похвалитися ні зрушеннями в економіці, ні проведенням реальних реформ».

«Приховані псевдореформи, про які говорить Янукович іноземним ЗМІ, є лише прикриттям тих політичних переслідувань, які відбуваються в Україні. Українське суспільство і весь демократичний світ сприймають справу проти мого чоловіка виключно як політичну помсту», – наголосила дружина екс-міністра.

Щодо справи екс-міністра, вона упевнена, що всі крапки над «і» буде розставляти суд.

«Звинувачення по відношенню до мого чоловіка – абсурдні. А у словах Януковича звучить лише розпач, бо і Схід, і Захід говорять, що справа мого чоловіка — це політичне переслідування», – ще раз наголосила Ірина Луценко.

http://www.nso.org.ua/ua/news/10345