“Клоун”-депутат з Партії Регіонів отримав приміщення від свободівської влади у центрі Тернополя!?

Так от чому його не було на останній сесії міськради…

Минулого тижня виконавчий комітет міської ради вирішив надати в оренду Тернопільській обласній громадській організації «Центр міжнародних зв’язків» (ідентифікаційний код, юридична адреса м. Тернопіль, вул. Шептицького,1 офіс 36) нежитлові приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, вул. Князя Острозького,32, 1-поверх, загальною площею 23,0 кв.м, в тому числі площі спільного користування 4,6 кв.м, орієнтовно закріпленою земельною ділянкою 15,4 кв.м. для використання під здійснення громадською організацією діяльності у сфері культури і мистецтв.

В рішенні передбачено також, що орендар може перепланувати та реконструювати приміщення, щоправда, за погодження з управлінням містобудування, архітектури та кадастру міської ради у встановленому порядку.

А також, що орендар відшкодує тільки вартість витрат за виготовлений звіт про оцінку майна та проведену рецензію в сумі 790,0 грн.

Ви спитаєте — і що в цьому такого? Нічого. Просто якщо вірити офіційній інформації з сайту Головного управління юстиції у Тернопільській області, керівником ТОГО “Центр міжнародних звязків” є такий собі Лукін Василь Миколайович.

А керівником фракці партії Регіонів у Тернопільській міській раді, в якій більшість на чолі з мером має ВО “Свобода”, також є Василь Миколайович Лукін. В журналістських колах та в політичному середовищі Тернополя за цим паном закріпилося прізвисько “клоун”, тому що публічні виступи і критика мера Сергія Надала з боку Лукіна частенько викликають сміх.

І от тепер він отримав від своїх політичних опонентів приміщення в центрі міста. Бо слабо віриться, що в Тернополі є два Василі Миколайовичі Лукіни, котрі з легкістю можуть отримувати приміщення від міськради.

Які з цього напрошуються висновки? А кажуть, що свободівці та регіонали непримеренні противники. Ну-ну…

P.S. До речі, на останньому пленарному засіданні Тернопільскої міськради пана Лукіна чомусь, якщо не помиляємося, не було, тож Сергій Надал не чув того дня на своює адресу звичної критики та звинувачень.

На фото добре видно, як при врученні депутатського посвідчення Василь Лукін “по-побратимськи” тиснув руку Сергію Надалу

Джерело: “Тернопільський тиждень”